22:12 uur 23-06-2020

Andersen Global betreedt belangrijke markt in Gambia

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt haar intrede op de Gambiaanse markt aan middels een samenwerkingsovereenkomst met Fajara Chambers, een advocatenkantoor gevestigd in Fajara, en vervolgt zo haar snelle uitbreiding in Afrika, dat dient als een integraal onderdeel van de wereldwijde voetafdruk van de organisatie.

De firma – geleid door beherende vennoten Ann Rivington en Malick F. M’bai, samen met een personeelsbestand van 11 professionals – werkt al meer dan 25 jaar lang als een full-service advocatenkantoor met branchecompetentie in procesvoering, algemeen zakelijk recht, telecommunicatie, onroerend goed, het bankwezen en toerisme. Fajara Chambers wordt ook consistent erkend door Chambers Global.

“Het is een voorrecht voor Fajara Chambers om samen te werken met Andersen Global,” zei Malick. “Deze samenwerking weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van juridische diensten van een hoog kaliber aan particuliere, zakelijke en commerciële cliënten, en onze bereidheid om hun belangen niet alleen binnen de West-Afrikaanse subregio te behartigen, maar door het hele internationale bedrijfsleven. We kijken ernaar uit om samen te werken met gelijkgestemde mensen en de ontwikkeling voort te zetten van een praktijk die een geduchte speler is op de Gambiaanse markt.”

Mark Vorsatz, bestuursvoorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen, voegde daaraan toe: “Ons Afrika-platform is al een van de grootste leveranciers van juridische diensten op het continent en het bouwen van een benchmark-organisatie in de regio is een belangrijk onderdeel van onze strategie. De toevoeging van Fajara Chambers betekent een significante verbetering van ons wereldwijde aanbod. Malick en zijn team brengen aanzienlijke ervaring en expertise, en hun toewijding aan onafhankelijkheid en rentmeesterschap zal onze capaciteiten in Gambia en daarbuiten verder verbeteren.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 175 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr