10:04 uur 18-06-2020

Stork wordt vijfjarige onderhouds- en kapitaalinvesteringscontractverlenging toegekend door Delamine in Nederland

IRVING (Texas), VS–(BUSINESS WIRE)– Fluor Corporation (NYSE: FLR) kondigde vandaag aan dat Stork, onderdeel van het Diversified Services-segment van Fluor, een vijfjarig onderhoudscontract is toegekend door Delamine B.V. in Nederland. Fluor boekte de niet bekendgemaakte contractwaarde in het tweede kwartaal van 2020.

“Stork is verheugd dat Delamine ons contract heeft verlengd om ons werk op Chemistry Park Delfzijl voort te zetten,” zei Taco de Haan, president van Stork. “Stork ondersteunt de productiefaciliteiten van Delamine al sinds 2006 en deze contractvernieuwing illustreert de waardevolle samenwerking die Delamine en Stork gezamenlijk hebben opgebouwd.”

Stork zal onderhouds- en kapitaalinvesteringsdiensten leveren inclusief multidisciplinair leidingwerk en mechanisch, elektrisch en instrumentatie, en andere gespecialiseerde diensten.

“Dit contract geeft blijk van het uitstekende werk dat wordt geleverd en het belang van sterke relaties met cliënten in de Eemsmondregio in Nederland,” zei Carla Rodenburg, vicepresident Europa van Stork. “Het versterkt onze continuïteit en biedt een fundering om vele inspirerende nieuwe energie- en andere innovatieve industriële initiatieven in de noordelijke regio van Nederland na te streven.”

Het vijfjarige onderhoudscontract gaat in op 1 juli 2020.

Over Stork

Stork, een bedrijf van Fluor, verbetert voortdurend de prestaties van de activa van zijn cliënten door een breed scala aan geïntegreerde, innovatieve en datagedreven oplossingen, van bedrijfsactiviteiten en onderhoud tot turnarounds en modificaties. We leggen ons toe op het duurzaam en succesvol uitbreiden van de bedrijven van onze cliënten door het vaststellen van nieuwe normen voor voortreffelijkheid in activabeheer. Ondersteund door onze kernwaarden – veiligheid, integriteit, teamwork, klantgerichtheid en uitmuntendheid – streven wij ernaar het referentiepunt van onze bedrijfstak te zijn, elke dag, overal. Bezoek voor meer informatie www.stork.com of volg ons op Twitter via @StorkTS, LinkedIn.

Over Fluor Corporation

Fluor Corporation (NYSE: FLR) is een wereldwijd bouwkundig, aanbestedings-, fabricage-, constructie- en onderhoudsbedrijf met projecten en kantoren op zes continenten. De 47.000 werknemers van Fluor bouwen aan een betere wereld door het ontwerp, de constructie en het onderhoud van veilige, goed uitgevoerde, kapitaalefficiënte projecten. Fluor staat op de 181e plaats van Fortune 500-bedrijven. Met zijn hoofdkwartier in Irving, Texas is Fluor zijn cliënten al meer dan 100 jaar van dienst. Ga voor meer informatie naar www.fluor.com of volg Fluor op Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

#stork

Contacts

Brian Mershon

Mediarelaties

469.398.7621

Jason Landkamer

Investeerdersrelaties

469.398.7222

Beatrijs van de Ven

Stork Media Relations

+31 6515.66.513

Check out our twitter: @NewsNovumpr