21:32 uur 11-06-2020

Andersen Global betreedt Eswatini, breidt aanwezigheid in Afrika uit

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global versterkt zijn aanwezigheid in zuidelijk Afrika door een samenwerkingsovereenkomst met Robinson Bertram, één van de oudste en grootste advocatenkantoren in Eswatini, en voegt zo diepte toe aan zijn wereldwijde platform in de regio.

De in Mbabane gevestigde firma, met aan het hoofd beherend vennoot Zwelethu Desmond Jele, werd opgericht aan het einde van de jaren 1800 en telt inmiddels meer dan 30 professionals. Robinson Bertram biedt zijn cliënten een scala aan juridische diensten in zowel de publieke als de private sectoren, inclusief ondernemings- en commercieel recht, vastgoed, procesvoering en geschillenbeslechting, arbeid en werkgelegenheid en milieurecht.

“Het is onze doelstelling om het toonaangevende advocatenkantoor te zijn dat effectieve en omvangrijke juridische diensten biedt, gebaseerd op integriteit en transparantie,” zei Zwelethu. “We zijn ook bezig met de opbouw van onze belastingtak, en de samenwerking met Andersen Global zal ons in staat stellen om een concurrentievoordeel te behouden in onze markt en onze cliënten een geïntegreerde aanpak te bieden op een naadloze manier, ongeacht grenzen.”

Mark Vorsatz, Global Chairman van Andersen Global en CEO van Andersen, voegde daaraan toe: “Robinson Bertram voegt nog een dimensie toe aan onze strategie in Afrika en versterkt ons vermogen om superieure diensten te leveren aan onze cliënten in Afrika en in de rest van de wereld. Zwelethu en zijn team bepalen de norm voor juridische diensten in hun markt en tonen een toewijding aan rentmeesterschap en onafhankelijkheid. Deze samenwerking markeert de volgende belangrijke mijlpaal in onze doorgaande opbouw van een dominante belasting- en juridische praktijk op het continent.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr