19:44 uur 10-06-2020

Andersen Global ondertekent de eerste samenwerkingsovereenkomst in Tsjaad

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Kreich Avocats, een onafhankelijk fullservice advocatenkantoor in Tsjaad, wat het debuut van de organisatie in het land markeert terwijl het zijn platform in Afrika blijft uitbreiden.

Office Managing Director Abdelkérim Kreich richtte in 2015 het in N’Djamena gevestigde bedrijf op, dat juridische expertise biedt aan klanten in Tsjaad en in de subregio Economische en Monetaire Gemeenschap van Centraal-Afrika (CEMAC). Het team van 10 professionals vertegenwoordigt lokale bedrijven, overheidsinstellingen en verschillende dochterondernemingen van multinationale ondernemingen in sectoren zoals bankieren en financiën, telecommunicatie, media, energie, gezondheidszorg, apotheek en luchtvaart.

“Toen we deze firma hebben opgericht, hebben we als doel gesteld om het meest gewilde, betrouwbare advocatenkantoor in Tsjaad te worden,” zei Abdelkérim. “Door samen te werken met Andersen Global kunnen we ons serviceaanbod uitbreiden tot buiten Tsjaad en het CEMAC-gebied, terwijl we toch onze waarden en visie behouden om op een naadloze manier de allerbeste diensten aan klanten te leveren. We kijken ernaar uit om samen te werken met de aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s van Andersen Global in onze buurlanden, Nigeria, Niger en Kameroen, en wereldwijd.”

Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en CEO van Andersen, voegde daaraan toe: “Afrika blijft een belangrijke markt voor wereldwijde activiteiten en onze organisatie heeft ambitieuze plannen om door te gaan met onze uitbreidingsinspanningen op het continent. Abdelkérim en zijn team tonen hun toewijding aan onafhankelijkheid en passie voor rentmeesterschap en streven ernaar om een verschil te maken in Tsjaad door de norm te stellen voor juridische beroepsbeoefenaars. De toevoeging van Kreich Avocats is een andere fundamentele bouwsteen voor ons platform in Afrika.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr