23:09 uur 02-06-2020

Andersen Global breidt aanwezigheid in Quatar uit

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigde de samenwerking aan met de in Doha gevestigde belastingfirma MS Partner, waardoor de aanwezigheid van de organisatie in Qatar wordt verbreedt en het wereldwijde platform wordt uitgebreid.

MS Partner is opgericht in 2018 en omvat twee partners en meer dan 10 professionals die gespecialiseerd zijn in het verlenen van belastingdiensten aan een verscheidenheid aan internationale klanten, waaronder particulieren en bedrijven – zowel beursgenoteerd als niet beursgenoteerd. Voorzitter van MS Partner Zijne Excellentie Shaikh Sultan Bin Jassim Bin Mohammed Al Thani is een vooraanstaande zakenleider in de staat Qatar.

“We waarderen onze klanten en mensen en hanteren de hoogste professionele standaarden”, aldus Office Managing Director Manikandan Rajan. “We hebben gezien hoe Andersen Global zowel regionaal als wereldwijd groeide, en de organisatie heeft de standaard gezet om klanten op een onafhankelijke en naadloze manier de beste service in zijn klasse te bieden. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met onze mede-samenwerkende firma in Doha, Al-Khalifa Law, evenals met alle samenwerkende firma’s en aangesloten firma’s van Andersen Global.”

“Mani en zijn team brengen het soort expertise, rentmeesterschap en professionaliteit dat nodig is om leiders in hun markt te zijn”, aldus Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Belasting is een groeiende industrie in het Midden-Oosten. Het is vooral van belang bij het diversifiëren van de economieën. We blijven onze mogelijkheden in deze regio uitbreiden, zodat we onze klanten het beste van dienst kunnen zijn. De combinatie van MS Partner en Al-Khalifa Law vormt een zeer indrukwekkend en concurrerend platform voor de aanwezigheid van onze organisatie in Qatar.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 172 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr