16:33 uur 21-05-2020

AST zorgt voor een revolutie in beheer van eigendomsgegevens van particuliere bedrijven met lancering van Astrella™

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– AST heeft via zijn partneronderneming Private Company Solutions (AST PCS) zijn innovatieve, op SaaS gebaseerde Astrella-oplossing voor niet-beursgenoteerde bedrijven gelanceerd, met kapitalisatietabel en managementtools voor werknemersparticipatieplannen voor investeerders en werknemers. Het platform biedt gebruikers toegang tot hun bezittingen via een mobiele app, integreert met partnerbedrijven zoals Box, EquityZen, Tapestry Compliance en andere, en biedt een totaaloplossing voor kleine en grote niet-beursgenoteerde bedrijven.

Astrella komt op een moment dat particuliere bedrijven langer wachten om een exit te overwegen, vooral onder de uitdagende marktomstandigheden van dit moment. Kapitalisatietabellen worden steeds complexer en als gevolg daarvan eisen investeerders en werknemers geavanceerde oplossingen zoals secundaire marktplatforms en liquiditeit. Met de mogelijkheid om bedrijven te volgen, ongeacht het land van vestiging of de munteenheid, is Astrella de eerste echt wereldwijde oplossing die is gebouwd met behulp van private blockchain-technologie.

Marty Flanigan, CEO van AST, verklaarde: “Tot we Astrella bouwden, stond de technologie van particuliere aandeelhouders tientallen jaren achter op beursgenoteerde bedrijven. AST is de toonaangevende leverancier van IPO-diensten in Noord-Amerika. Onze klanten vroegen ons om die expertise te gebruiken en een oplossing te ontwikkelen die particuliere bedrijven ondersteunt. Astrella is een natuurlijk verlengstuk van wat we doen om aan deze behoeften te voldoen.”

Astrella bevat zowel gedistribueerde grootboek- als AI-technologie en is ontworpen om efficiëntie en transparantie te brengen voor de groeiende markt voor aandelenbezit en het toenemende aantal durfkapitaalbedrijven, family offices en andere. Astrella is ook ontworpen om portfolio’s met meerdere bedrijven te ondersteunen, waaronder PE-ondernemingen die al hun bedrijven op één plek willen beheren.

“De ‘nieuwe normale’ economische omstandigheden na de COVID-19-uitbraak voorspellen een grote verandering voor een markt die al steeds mondialer van aard was en zich snel transformeerde,” voegde Carine Schneider, President van AST PCS, toe. “Spreadsheets beheren miljarden dollars aan investeerdersvermogen en zijn simpelweg niet opgewassen tegen de toenemende complexiteit van de kapitaaltabellen van particuliere bedrijven, wat investeerders mogelijk aanzienlijke rendementen kost bij uitstap.”

Bedrijven kunnen Astrella vandaag in licentie geven door naar www.astrella.com te gaan.

###

Over AST

AST is meer dan 45 jaar geleden opgericht als registrar. Door autonome groei en acquisities heeft AST een nieuw model ontwikkeld voor een geïntegreerd beheer van eigendomsgegevens. Aangesloten bij AST zijn onder meer AST Trust Company (Canada), D.F. King & Co, Inc., Donlin, Recano & Company, Inc en AST PCS. Ga voor meer informatie naar www.astfinancial.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Paul Arens

AST PCS

Telefoon: +31 622 19 683

parens@astfinancial.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr