21:24 uur 21-05-2020

Andersen Global verdiept aanwezigheid in Mexico

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt zijn aanwezigheid uit via een samenwerkingsovereenkomst met belastingfirma SKATT en versterkt zo de bestaande aanwezigheid van de organisatie in Mexico en vergroot zijn regionale voetafdruk in Latijns-Amerika. De firma heeft drie locaties in Mexico: Mexico-Stad, Guadalajara en Queretaro.

SKATT, onder leiding van algemeen kantoordirecteur Jaime Rojas, omvat een team van 12 partners en meer dan 110 professionals die gespecialiseerd zijn in complexe grensoverschrijdende belastingkwesties en diensten leveren aan diverse sectoren, inclusief energie, de autoindustrie, de farmaceutische industrie, telecommunicatie, financiën, technologie, vastgoed, landbouw, fabricage, detailhandel en de consumentenindustrie. De firma wordt ook consequent erkend als een hoog aanbevolen firma door de wereldwijde belastinggids ITR World Tax and Leaders League.

“Onze firma is toegewijd aan het leveren van superieure diensten aan onze cliënten, en we streven voortdurend naar uitbreiding van onze expertise,” zei Jaime. “Het is ons doel om een enkel loket te zijn voor onze cliënten, en onze samenwerking met Andersen Global stelt ons daartoe in staat door onze lokale en internationale cliënten een wereldwijd scala aan belastinghulpbronnen te bieden met behoud van de hoogste professionele standaarden.”

Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en CEO van Andersen, voegde daaraan toe: “SKATT past uitstekend bij onze organisatie en helpt ons enorm om onze positie in Mexico en in de regio te versterken. Jaime en zijn team brengen de ervaring en waarden met zich mee die een belangrijke rol blijven spelen in onze ontwikkeling als een mondiale organisatie die gespecialiseerde kwaliteitsdiensten biedt op naadloze wijze.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 171 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr