23:13 uur 19-05-2020

Andersen Global voegt diepgang toe aan de Afrikaanse aanwezigheid; Kondigt samenwerking aan met belasting- en advocatenkantoor in Madagaskar

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt zijn aanwezigheid in Oost-Afrika uit via een samenwerkingsovereenkomst met het in Madagaskar gevestigde belasting- en advocatenfirma HK Jurifisc, waarmee het debuut van de organisatie in het land wordt gemarkeerd als onderdeel van zijn uitbreidingsstrategie op het continent.

HK Jurifisc staat onder leiding van Office Managing Partner Hanna Gräfin Keyserlingk en heeft een team van meer dan 30 professionals en biedt een allesomvattende servicecapaciteit, waaronder belasting-, juridische, rekruterings-, HR- en immigratiediensten. De fiscale en juridische praktijkgebieden van de firma omvatten bedrijfs- en ondernemingsrecht, arbeids- en socialezekerheidsrecht, het bankwezen, onroerend goed, belasting- en douanerecht, overheidscontracten en delegaties van openbare dienstverlening.

“We zijn trots op onze naadloze aanpak die is afgestemd op de behoeften van elke klant”, zei Hanna. “Onze samenwerking met Andersen Global geeft onze klanten de middelen van een wereldwijd bedrijf en stelt ons in staat om ons concurrentievoordeel te behouden in een steeds complexere zakelijke omgeving.”

“De aanpak en het unieke serviceaanbod van HK Jurifisc vormen een aanvulling op ons fiscale en juridische serviceaanbod, zowel regionaal als wereldwijd”, aldus Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Hun toewijding om klanten hun allerbeste service te bieden en hun passie voor rentmeesterschap hebben hen in staat gesteld om werkrelaties aan te trekken met een aantal internationale bedrijven en een leider in hun markt te worden. Dit is een andere belangrijke toevoeging voor ons terwijl we onze Afrikaanse uitbreidingsstrategie voortzetten.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 169 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr