15:00 uur 15-05-2020

Vergadering van Aandeelhouders Aegon stemt in met alle agendapunten

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van Aegon N.V. heeft op 15 mei 2020 ingestemd met alle agendapunten, waaronder de vaststelling van de jaarrekening over het boekjaar 2019.

DEN HAAG, Nederland–(BUSINESS WIRE)– De AVA heeft ingestemd met het voorstel om Lard Friese te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur voor een termijn van vier jaar. Lard Friese volgt Alex Wynaendts op als CEO van Aegon.

Aandeelhouders hebben ook ingestemd met het voorstel om Caroline Ramsay en Thomas Wellauer te benoemen tot lid van de Raad van Commissarissen, beiden voor een termijn van vier jaar.

Alle details van de besluiten die tijdens de AVA zijn genomen, worden hier gepubliceerd.

Voor het officiële Engelstalige persbericht verwijzen wij naar de corporate website.

Over Aegon

Aegon’s geschiedenis gaat 175 jaar terug – tot de eerste helft van de negentiende eeuw. Inmiddels is Aegon uitgegroeid tot een internationale onderneming met activiteiten in meer dan 20 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Als aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer behoort het bedrijf tot de toonaangevende financiële dienstverleners ter wereld. Aegon heeft een duidelijke doelstelling om mensen te helpen financiële zekerheid te bereiken in alle fasen van hun leven. Meer informatie op aegon.com

Contacts

Media relations

Dick Schiethart
070 344 8821

dick.schiethart@aegon.com

Investor relations

Jan Willem Weidema
070 344 8028

janwillem.weidema@aegon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr