18:25 uur 13-05-2020

REPLY: Gartner heeft Reply benoemd als leider in Gartner Magic Quadrant for CRM and Customer Experience Implementation Services wereldwijd

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Gartner, een toonaangevend IT-onderzoeks- en strategisch adviesbureau, heeft Reply gepositioneerd als een van de leiders in hun Magic Quadrant for CRM and Customer Experience (CX) Implementation Services wereldwijd.

Het rapport, waarin 16 CRM- en CX-implementatiedienstverleners werden geëvalueerd, erkent de leidende positie van spelers die “een breed scala aan zakelijke, analytische en technische mogelijkheden bieden, waaronder CRM en andere klantgerichte technologische expertise, branchespecifieke domeinexpertise en digitale ontwerpmogelijkheden, CX-strategie, bedrijfsadvies, klantanalyse, bedrijfsarchitectuur en -ontwerp”. Dit zijn operators die een sterke vergelijkbare omzet en groei laten zien, die kunnen worden geschaald over meerdere regio’s en die consistent zijn in het leveren van hoge klanttevredenheid.

Dit is de eerste keer dat Reply in het leidende kwadrant wordt genoemd dankzij de toegewijde focus op creativiteit en innovatie, evenals het vermogen om te presteren door het gebruik van technologie en pragmatisch advies.

Gartner definieert de markt voor CRM- en Customer Experience (CX)-implementatieservices als “projectgebaseerde services om klanten te helpen bij het ontwikkelen van een CX-strategie en het transformeren van een klantrelatie met deskundige consultingexpertise. Dienstverleners in deze markt ontwerpen, bouwen, integreren en implementeren procesveranderingen en technologische oplossingen die de interacties tussen organisaties en hun klanten verbeteren”.

De benadering van Reply voor CRM- en CX-projecten is gebaseerd op een multidimensionele aanpak. Met deze methodologie kan Reply complexe CRM- en Customer Experience-oplossingen begrijpen, ontwerpen en implementeren die klanttrajectanalyse, UX en digitaal ontwerp, procesdefinitie, CRM-platforms, technologische architecturen en data-analyse combineren, allemaal met een mensgerichte ontwerpbenadering.

°°°

GARTNER – DISCLAIMER

Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of diensten aan die in haar onderzoekspublicaties worden behandeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de adviezen van Gartners onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

REPLY

Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die ondersteuning biedt aan belangrijke Europese industriële groepen die actief zijn in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten bij de bepaling en ontwikkeling van bedrijfsmodellen die zijn gebaseerd op de nieuwe paradigma’s van AI, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Aaron Miani

a.miani@reply.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr