19:17 uur 12-05-2020

Andersen Global debuteert in Mauritanië en breidt verder uit in West-Afrika

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet zijn uitbreiding in Afrika voort met de aansluiting van het in Nouakchott gevestigde advocatenkantoor Chinguity Law bij de organisatie als de eerste samenwerkende firma in Mauritanië.

Chinguity Law is een full-service advocatenkantoor opgericht in 2009 en bestaat uit meer dan zes advocaten die actief zijn door heel het land. De firma heeft twee locaties in Nouakchott en vertegenwoordigt particulieren, kleine tot middelgrote bedrijven en internationale ondernemingen. De firma is gespecialiseerd in een scala aan sectoren, inclusief familie, zakelijk, arbeid, bank- en geldwezen, onderneming en verzekering.

“Cliëntenservice is onze hoogste prioriteit en het werken met gelijkgestemde professionals is enorm belangrijk voor ons,” zei beherend kantoorvennoot Boumiya Hamoud. “Onze samenwerking met Andersen Global biedt onze cliënten een breder scala aan diensten en versterkt ons vermogen om naadloze regionale en wereldwijde dekking te leveren van hoge kwaliteit.”

Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en CEO van Andersen, voegde daaraan toe, “Boumiya en zijn team tonen hun passie voor rentmeesterschap en zullen een belangrijke rol spelen in onze Afrikaanse expansiestrategie. Zij vormen immers onze eerste stap in het land en voegen diepte toe aan onze bestaande activiteiten in West-Afrika. Wij zullen doorgaan met de uitbreiding van onze capaciteiten door het hele continent met de toevoeging van soortgelijke partijen die onze kernwaarden en visie delen.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 168 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr