16:45 uur 09-04-2020

Interactive Brokers Group doneert 5 miljoen dollar om te helpen bij de respons op het coronavirus

GREENWICH, Conn. – (BUSINESS WIRE) – Als reactie op de ongekende behoeften die zijn ontstaan door de COVID-19-pandemie, heeft Interactive Brokers Group, Inc. (Nasdaq: IBKR) $ 5 miljoen toegezegd om te helpen bij het verstrekken van voedsel en ondersteuning voor mensen die gewond zijn geraakt door het coronavirus in de Verenigde Staten en om medische oplossingen te bieden.

De toezegging van IBKR van $ 5 miljoen zal:

  • Financiële subsidies verstrekken aan lokale en nationale organisaties om te helpen voorzien in de grootste behoeften van onze gemeenschappen en ter ondersteuning van de eerstelijnsorganisaties die werken aan de behandeling en beheersing van COVID-19.
  • Bijdragen aan de inspanningen om nieuwe en bestaande geneesmiddelen voor preventie en behandeling van COVID-19 te versnellen en te evalueren.

“We hebben het geluk dat we onze activiteiten continu kunnen uitvoeren, via externe toegang voor onze werknemers wereldwijd en onze geautomatiseerde systemen”, aldus Milan Galik, President en Chief Executive Officer van Interactive Brokers. ”We hopen in deze moeilijke tijd diegenen te helpen die dit het meest nodig hebben.”

Interactive Brokers Group Donating $5 Million to Aid in Coronavirus Response

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)– In response to the unprecedented needs brought about by the COVID-19 pandemic, Interactive Brokers Group, Inc. (Nasdaq: IBKR), has committed $5 million to assist efforts to provide food and support for people hurt by the coronavirus in the United States as well as to advance medical solutions.

IBKR’s commitment of $5 million will:

  • Provide financial grants to local and national organizations to help meet the greatest needs of our communities and to support the front-line organizations working to treat and contain COVID-19.
  • Contribute to the effort to accelerate and evaluate new and existing drugs for prevention and treatment of COVID-19.

“We are fortunate to be in a position to operate our business continuously, through remote access for our employees worldwide and our automated systems,” said Milan Galik, President and Chief Executive Officer of Interactive Brokers. “We hope to assist those in the greatest need during this trying time.”

About Interactive Brokers Group, Inc.:

Interactive Brokers Group affiliates provide automated trade execution and custody of securities, commodities and foreign exchange around the clock on over 125 markets in numerous countries and currencies, from a single IBKR Integrated Investment Account to clients worldwide. We service individual investors, hedge funds, proprietary trading groups, financial advisors and introducing brokers. Our four decades of focus on technology and automation has enabled us to equip our clients with a uniquely sophisticated platform to manage their investment portfolios. We strive to provide our clients with advantageous execution prices and trading, risk and portfolio management tools, research facilities and investment products, all at low or no cost, positioning them to achieve superior returns on investments. Barron’s ranked Interactive Brokers #1 with 5 out of 5 stars in its February 24, 2020, Best Online Broker Review.

Contacts

For Interactive Brokers Group, Inc.

Investors: Nancy Stuebe, 203-618-4070

or

Media: Kalen Holliday, 203-913-1369

or

media@ibkr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr