14:21 uur 27-03-2020

DeltaTrak kondigt nieuwe contactloze infraroodthermometer voor het voorhoofd aan als hulpmiddel bij coronaviruspreventie

PLEASANTON, Californië – (BUSINESS WIRE) – DeltaTrak®, een toonaangevende innovator op het gebied van oplossingen voor koudeketenbeheer en temperatuurbewaking, kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van het nieuwe model 15004 contactloze infraroodthermometer voor het hoofd die dient als een waardevolle oplossing in de strijd tegen het Coronavirus. Een van de eerste stappen om kruisbesmetting te voorkomen, is het meten en screenen van personeel dat mogelijk koorts heeft, wat een van de belangrijkste symptomen is van COVID-19. De noodzaak om individuen te screenen die samenwerken in grote werkomgevingen is absoluut noodzakelijk om het risico van verspreiding van de infectie te verminderen. De nieuwe door de FDA en CE goedgekeurde infraroodthermometer voorhoofd biedt directe aflezingen zonder contact, waardoor het een ideale COVID-19-oplossing voor risicopreventie is.

“Met zoveel bezorgdheid over gezondheid en veiligheid op dit moment, was het belangrijk dat we een oplossing leverden die gebruikt kan worden om de lichaamstemperatuur snel en veilig te meten in grote groepen”, zegt Frederick Wu, President en CEO van DeltaTrak. “Onze focus ligt op het presenteren van zinvolle oplossingen voor de huidige pandemische omstandigheden voor bedrijven die we over de hele wereld bedienen. We zijn van mening dat deze nieuwe contactloze infraroodthermometer voor het voorhoofd van groot belang zal zijn bij het uitvoeren van de dagelijkse preventieve beschermingsmaatregelen die we moeten nemen om kruisbesmetting te minimaliseren en maximale veiligheid voor ons allemaal in elke gemeenschap tijdens deze moeilijke tijd. ”

DeltaTrak Announces New Non-Contact Forehead Infrared Thermometer to Aid in Coronavirus Prevention

PLEASANTON, Calif.–(BUSINESS WIRE)– DeltaTrak®, a leading innovator of cold chain management and temperature monitoring solutions, announces the immediate availability of the new Model 15004 Non-Contact Forehead Infrared Thermometer that serves as a valuable solution in the fight against the Coronavirus. One of the first steps in preventing cross contamination is to measure and screen personnel that may have a fever, which is one of the main symptoms of COVID-19. The need to screen individuals that work together in large workforce environments is imperative to reduce the risk of spreading the infection. The new FDA and CE approved Forehead Infrared Thermometer provides instant readings without necessary contact making it an ideal COVID-19 risk prevention solution.

“With so much concern about health and safety at this time, it was important that we provided a solution that can be used to quickly and safely measure body temperature in large group settings,” said Frederick Wu, President and CEO of DeltaTrak. “Our focus is presenting meaningful solutions to current pandemic conditions for businesses we serve around the world. We believe that this new non-contact forehead infrared thermometer will be significantly beneficial in performing the daily preventive protection measures that we must do to minimize cross contamination and maximize safety for all of us in every community during this trying time.”

DeltaTrak’s new life sciences website includes information on the latest coronavirus updates and the new Model 15004 Non-Contact Forehead Infrared Thermometer.

About DeltaTrak

DeltaTrak® is a leading innovator of cold chain management, environmental monitoring and food safety solutions. Contact DeltaTrak® by phone at 1-800-962-6776 or by email at marketing@deltatrak.com. Additional information can be found at www.deltatrak.com.

Press contacts: For more information and/or a high resolution image please contact Marketing at marketing@deltatrak.com.

Contacts

Linda Ng

Marketing

DeltaTrak, Inc.

Voice: (925) 249-2250

Email: marketing@deltatrak.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr