18:23 uur 25-03-2020

Reply door teknowlogy Group/PAC uitgeroepen tot Europa’s meest toonaangevende provider op het vlak van IoT

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply werd uitgeroepen tot Europa’s meest toonaangevende provider op het vlak van IoT tijdens het IoT C&SI 2020 Survey, een sectoronderzoek dat werd uitgevoerd door het toonaangevend onafhankelijk onderzoeks- en consultingbedrijf teknowlogy Group/PAC.

Het onderzoek vergeleek 32 internationale consultingbedrijven en systeemintegratoren die projecten rond het Internet of Things (IoT, internet der dingen) implementeren aan de hand van 24 parameters, waaronder concurrentievermogen, consultingvaardigheden, implementatie, ontwikkeling van oplossingen, samenwerking, klantentevredenheid en bedrijfswaarde. De rangschikking gebeurt volgens wereldwijde geografische regio’s en projectscenario’s als “Consulting”, “Connected Vehicles”, “Smart Cities” en “Digital Factory”.

Reply ontving de “Top Ranked” award in de categorieën “Partner of Choice”, “Industry Expertise”, “Implementation Skills”, “Working Culture”, “Collaboration” en “Effectiveness”. Al deze categorieën identificeren concurrerende IoT-diensten tussen alle onderzochte providers. Binnen meer dan 15 beoordeelde categorieën werd Reply als “Leader” onderscheiden op het vlak van IoT projecten.

Uit het onderzoek kwamen de sterke competentie op het vlak van implementatie van IoT-projecten en sectorexpertise van Reply naar voor, in combinatie met een coöperatieve manier van werken en een uitstekende bedrijfscultuur, die de efficiëntie van het bedrijf weerspiegelt bij het ondersteunen van klanten om hun bedrijfsdoelen te behalen.

Filippo Rizzante, CTO van Reply, lichtte toe: “De positionering van Reply weerspiegelt, gezien de sterk concurrerende context waarin we actief zijn, de hoge standaard en mogelijkheden van onze vaardigheden op het vlak van IoT. Wereldwijd werken onze teams aan de ontwikkeling van innovatieve IoT-projecten aan de hand van de meest recente technologieën binnen alle sectoren. Dit resultaat benadrukt de grote flexibiliteit van de Groep, die zich beroept op een gedecentraliseerd en zeer gespecialiseerd netwerk van bedrijven met uitgebreide sectorexpertise en grondige kennis van zaken op het vlak van technologie”.

Voor meer informatie over het IoT C&SI 2020 Survey: Link

°°°

Reply

Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply zakelijke modellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

teknowlogy Group/PAC

teknowlogy Group is het toonaangevend Europees onafhankelijk onderzoeks- en consultingbedrijf op het vlak van digitale transformatie, software en IT-diensten. Het brengt de expertise van twee onderzoeks- en consultingbedrijven samen, die elk kunnen bogen op een sterke geschiedenis en plaatselijke aanwezigheid op de gefragmenteerde markten van Europa:CXP en PAC (Pierre Audoin Consultants). www.teknowlogy.com en www.pac-online.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +39 011 7711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +39 02 535761

Check out our twitter: @NewsNovumpr