15:10 uur 24-03-2020

COMPUTEX 2020 verplaatst naar september

Presentatie van 5G en communicatie, slimme oplossingen, gaming en startups

TAIPEI– (BUSINESS WIRE) – Helaas wordt de wereld getroffen door ernstige infectieuze longontsteking (COVID-19). Tegenwoordig zijn er in meer dan 167 landen wereldwijd meer dan 300.000 mensen gediagnosticeerd, wat een impact heeft op de economie, handel, transport, conventie en toerisme. COMPUTEX-organisatoren, TAITRA President & CEO, de heer Walter Yeh, en TCA secretaris-generaal, de heer Enoch Du kondigen gezamenlijk, voor de gezondheid en veiligheid van exposanten en bezoekers, de effectiviteit van de tentoonstelling aan en het behoud van het COMPUTEX-merkimago, COMPUTEX gepland voor 2-6 juni wordt verplaatst naar september.

COMPUTEX 2020 Rescheduled to September

Presenting 5G & communications, smart solutions, gaming, and startups

TAIPEI–(BUSINESS WIRE)– Unfortunately, the world is affected by severe infectious pneumonia (COVID-19). As of today, more than 300,000 people have been diagnosed across 167 countries worldwide, impacting the economy, trade, transportation, convention, and tourism. COMPUTEX organizers, TAITRA President & CEO, Mr. Walter Yeh, and TCA Secretary General, Mr. Enoch Du jointly announce, for the health and safety of exhibitors and visitors, the effectiveness of the exhibition, and maintaining the COMPUTEX brand image, COMPUTEX scheduled for June 2-6 will be rescheduled to September.

To continue to service exhibitors and visitors around the world while taking into account the health and safety of all participants, COMPUTEX is rescheduled to September 28-30, at Taipei Nangang Exhibition Center, Hall 2 (TaiNEX 2) and will present 5G and communication, smart solutions, gaming, and InnoVEX (startups). According to McKinsey’s latest epidemic report, the epidemic in China and East Asia will be controlled at the beginning of the second quarter, and the epidemic situation in Europe and the United States will slow down in June. TAITRA will enhance inviting global visitors to attend COMPUTEX in September through its 63 overseas offices.

For exhibitors who continue to support COMPUTEX, TAITRA will organize a COMPUTEX online exhibition on the Taiwantrade from June 2-6 and invite global buyers to participate in online procurement meetings. TAITRA will also invite exhibitors to conduct new product launches, as well as invite global ICT companies to share 5G, AIoT, and other smart technology applications through Webinar.

For updated info, please refer to:

COMPUTEX website:www.computextaipei.com.tw/
COMPUTEX Facebook:www.facebook.com/COMPUTEX.TAITRA/
Taiwan Trade Shows:www.taiwantradeshow.com.tw/
For more epidemic prevention information: https://www.cdc.gov.tw//En

Contacts

(TAITRA) Frances Tseng: tsengfy@taitra.org.tw
(APEX) Laura Wu: laura@apexpr.com.tw
(APEX) Stella Lin: stella@apexpr.com.tw

Check out our twitter: @NewsNovumpr