19:45 uur 19-03-2020

Jack Ma Foundation en Alibaba Foundation maken donaties bekend voor vier landen in Zuidoost-Azië

HANGZHOU, China–(BUSINESS WIRE)– De Jack Ma Foundation en de Alibaba Foundation hebben vandaag donaties van medische hulpmiddelen aan vier landen in Zuidoost-Azië bekendgemaakt.

De Foundations hebben de overheden van Maleisië, Indonesië, Thailand en de Filipijnen benaderd en de donatie van medische hulpmiddelen voorgesteld. Het doel van de stichtingen is hulp bij de strijd tegen het COVID-19-virus in deze landen en er zal meer ondersteuning volgen voor andere buurlanden.

“We doen een handreiking aan onze Aziatische buren bij hun strijd tegen COVID-19,” aldus de Jack Ma Foundation bij de bekendmaking van de donatie aan de vier landen. “Wij en de Alibaba Foundation zullen 2 miljoen mondkapjes, 150.000 testkits, 20.000 beschermende pakken en 20.000 gezichtsmaskers sturen naar Indonesië, Maleisië, de Filipijnen en Thailand. Meer hulp voor andere Aziatische landen is onderweg! Veel succes, Azië!”

De donaties van de stichting volgen op de uitgave woensdag van een digitaal handboek dat zij hebben ondersteund. Het handboek deelt belangrijke lessen en ervaringen van artsen en andere medische bestuurders en medewerkers van een Chinees ziekenhuis in de frontlinie van de COVID-19-behandeling en is cruciaal voor het vertragen van de verspreiding van het virus.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rico Ngai (Zuidoost-Azië)

Alibaba Group

+852 9725 9600

rico.ngai@alibaba-inc.com

Adam Najberg (Internationaal)

Alibaba Group

+852 5474 3262

adam.najberg@alibaba-inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr