14:00 uur 17-03-2020

Hier is de dunste tablet ter wereld: reMarkable 2

reMarkable 2, de paper tablet. Een revolutionaire nieuwe manier om aantekeningen te maken, te lezen en documenten door te nemen. Nu beschikbaar voor vooruitbestelling.

Oslo, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)– reMarkable kondigde vandaag zijn next-generation paper tablet aan: reMarkable 2. Dit baanbrekende apparaat voor het maken van aantekeningen en het doornemen van documenten zonder afleidingen is afkomstig van de Noorse ontwikkelaars achter de originele paper tablet, die records brak tijdens zijn lancering in 2017.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200317005151/nl/

reMarkable 2, the world’s thinnest tablet, available for pre-order on reMarkable.com (Photo: Business Wire)

reMarkable 2, the world’s thinnest tablet, available for pre-order on reMarkable.com (Photo: Business Wire)

reMarkable 2 is beschikbaar voor vooruitbestelling op reMarkable voor €399 en verzending staat gepland voor juni 2020. De voor beperkte tijd beschikbare lanceringsaanbieding zal een Marker en Folio bevatten.

Met een dikte van 4,7 mm/0,19 inch is reMarkable 2 de dunste tablet ter wereld. Gewapend met een wekenlange acculevensduur en de baanbrekende tweede generatie CANVAS-display, die gedeeltelijk wordt aangedreven door E Ink-technologie, is reMarkable 2 het meest papierachtige digitale apparaat dat ooit op de markt is verschenen.

“reMarkable 2 ondersteunt onze designfilosofie gericht op het verbeteren van menselijk denken met krachtige technologie,” zei Magnus Wanberg, CEO van reMarkable. “Onze nieuwste tablet is zo dun als papier en onze innovaties in display-technologie zorgen ervoor dat hij nauwelijks te onderscheiden is van schrijven op papier.”

reMarkable 2 is een door papier geïnspireerd instrument om aantekeningen te maken, te lezen en documenten te annoteren zonder ingebouwde afleidingen. “De wereld van vandaag is een hectische plaats van zich constant ontwikkelende technologie die steeds meer vraagt van onze tijd en aandacht. reMarkable 2 is een stap in een meer mensvriendelijke richting. Hij is ontwikkeld om mensen te helpen na te denken,” zei Wanberg.

Het bedrijf is de afgelopen zes jaar bezig geweest met de ontwikkeling en het perfectioneren van zijn baanbrekende paper tablet om een realistische papierervaring te bieden die verbeterde focus en beter nadenken biedt, terwijl hij toch verbonden blijft met de digitale wereld.

reMarkable 2 heeft het vermogen om handgeschreven aantekeningen naar tekst te converteren, evenals opties voor het organiseren, delen, annoteren en doorzoeken van documenten. Te midden van een keur aan andere digitale functies maakt de cloudservice van reMarkable content toegankelijk door multi-platform partnerapps voor desktop en mobiel. De functieset is gericht op iedereen die graag met de hand schrijft maar in staat wil zijn om hun werk opnieuw te gebruiken in een digitale workflow.

Bij de lancering zal reMarkable 2 voorzien zijn van een Google Chrome-plugin die gebruikers in staat stelt om zonder afleidingen schone, gereformatteerde webartikelen te lezen op hun paper tablet.

Innovaties op het gebied van ultradunne, hoge frictie oppervlaktematerialen en een volledig opnieuw ontworpen, tweede generatie CANVAS-display, maken van reMarkable 2 een ongeëvenaard digital paper-apparaat. Miljoenen fysieke inktdeeltjes rijzen naar het oppervlak van de display en zorgen in combinatie met de hoognauwkeurige Marker voor uitzonderlijke papierachtige precisie.

Een reeks accessoires ter aanvulling van reMarkable 2

Alle accessoires maken ofwel onderdeel uit van hun respectievelijke lanceerbundels, zijn beschikbaar als een bundel-upgrade, of kunnen later dit jaar afzonderlijk gekocht worden als de vooruitbestelling is afgelopen.

Markers: reMarkable 2 zal gelanceerd worden met twee verschillende Markers, die allebei magnetisch kunnen worden bevestigd aan de rechterzijde van de paper tablet:

Marker – €59 (onderdeel van de vooruitbestelling)

Marker Plus (bevat een ingebouwde gum in het bovenste uiteinde) – €99

Folios: Folio en Book Folio zijn ontwikkeld met functie en stijl in gedachten. Ze zijn allebei gemaakt van fijn materiaal en zijn ontwikkeld met een perfecte pasvorm voor reMarkable 2.

Folio – €79 – De originele hoes voor reMarkable 2 (inbegrepen in het eerste deel van de vooruitbestelling)

Book Folio – vanaf €99 – Laat u uw reMarkable 2 in zijn hoes houden terwijl u werkt. Magnetische bevestiging op reMarkable 2

Over reMarkable

reMarkable, gevestigd in Oslo, Noorwegen, is de toonaangevende innovator binnen de paper tablet-categorie en ontwikkelt baanbrekende digital paper-tablets om aantekeningen te maken, te lezen en documenten door te nemen. Het is de visie van het bedrijf om mensvriendelijke producten te maken die mensen helpen beter na te denken. Bezoek voor meer informatie over reMarkable en zijn digital paper-tablet https://remarkable.com

YouTube: https://youtu.be/0dgXuStEm4U
Instagram: https://www.instagram.com/remarkable/
Facebook: https://www.facebook.com/remarkableAS
Twitter: https://twitter.com/remarkablepaper
#remarkablepaper

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Christina Andersen

Press@remarkable.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr