00:20 uur 17-03-2020

CTC Global kondigt ACCC InfoCore™-systeem aan en eerste commerciële gebruik

IRVINE, Californië–(BUSINESS WIRE)– CTC Global heeft het ACCC InfoCore™-systeem geïntroduceerd, nog een belangrijke verbetering in de geleidertechnologie. Het systeem biedt snelle, accurate verzekering dat de ACCC®-geleider goed is geïnstalleerd.

Het ACCC InfoCore™-systeem vermindert het daadwerkelijke risico van geleiderinstallatie door nutsbedrijven, aannemers en onderhoudsmonteurs overal in de wereld. Deze toegewijde professionals weten dat ongelukken kunnen gebeuren, zelfs met het beste gereedschap, de beste apparatuur en de beste condities ter plaatse. Met gebruikmaking van een eigen infraroodlichtsysteem, speciale vezels in de kern en een robuuste gegevensverzamelingsmethodologie kan het InfoCore-systeem de integriteit van de geleider na de verbinding binnen enkele minuten bevestigen. Deze mogelijkheid is bijzonder waardevol voor nutsbedrijven en aannemers vanwege het extra vertrouwen dat erdoor wordt geboden.

“CTC Global en haar productiepartners hebben de installatie van ruwweg 100.000 kilometer ACCC-geleider ondersteund bij meer dan 750 projecten, voor meer dan 250 nutsbedrijven in meer dan 50 landen en op virtueel elk type terrein en ecosysteem dat men zich kan indenken. Deze uitgebreide hoeveelheid ervaringen heeft ons twee dingen geleerd – ten eerste, ACCC-conductoren zijn gemakkelijk te installeren met de juiste gereedschappen en gebruik van eenvoudige hanteringsrichtlijnen. En ten tweede, de praktijk is een meedogenloze plek voor elk technisch product en project” aldus J.D. Sitton, CTC Global’s CEO. Hij vervolgde: “CTC Global’s nutsbedrijfklanten vroegen om een snelle, accurate en gemakkelijk te gebruiken methode voor het bevestigen van de integriteit van hun ACCC geleider-installaties na de installatie. Het InfoCore-systeem doet dit erg effectief.”

Anne McDowell, VP, Commercial Operations voor CTC voegde eraan toe: “Ons team werkt nauw samen met CTC’s productiepartners en belangrijke nutsbedrijven voor het ontwikkelen, testen en optimaliseren van het InfoCore-systeem.” Zij voegde hieraan toe: “Ik vind het erg fijn om de eerste volledig commerciële inzet van ACCC InfoCore-geleider bekend te maken voor Elia, voor de upgrade van een 66 kV-lijn naar Mons, België. De vernieuwde lijn bedient een belangrijk nieuw datacentrum in de regio. Het InfoCore System heeft alle verwachtingen overtroffen.”

Over CTC Global:

CTC Global is de particuliere ontwikkelaar, marktdeskundige en producent van de gepatenteerde koolstofvezelcomposietkern gebruikt in ACCC®-geleiders, de hoogspanningselektriciteitsleiding die hoge prestaties levert. CTC Global bedient nutsbedrijven en industriële bedrijven over de hele wereld en heeft ACCC Core geleverd, dat wordt gebruikt in ruim 750 ACCC-geleiderprojecten, waarbij het gaat om bijna 100.000 kilometer energie-efficiënte bovenleidinggeleider met zeer goede prestatie, die momenteel in gebruik is. Het hoofdkantoor van CTC Global is gevestigd in Irvine, California. Ga voor meer informatie naar www.marklogic.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CTC Global

Tyler Dalton

+1 (949) 428-8500

tdalton@ctcglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr