23:38 uur 15-03-2020

OpenSesame biedt gratis toegang tot training om voorbereid te zijn op het coronavirus en op werken op afstand

Bedrijven gaan over op e-learning om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, personeel te trainen om op afstand te werken en te leren.

PORTLAND, Oregon–(BUSINESS WIRE)– OpenSesame, de wereldwijde pionier op het gebied van e-learning heeft gratis toegang aangekondigd voor een training om voorbereid te zijn op het coronavirus en werken op afstand, voor elke organisatie, tot 15 mei 2020. Het aanbod omvat e-learningcursussen in meerdere talen voor coronaviruspreventie en ook voor preventie voor andere ziekten en het op afstand managen van werknemers.

“Bij OpenSesame streven we ernaar onze klanten, en elk bedrijf, in alle opzichten te ondersteunen bij het beschermen van hun werknemers en ook om de productiviteit van hun personeel te verzekeren,” aldus Don Spear, CEO. “Nu de impact van COVID-19 elke dag exponentieel groeit, reisverboden worden uitgebreid en trainingen die door instructeurs worden geleid niet langer een optie zijn, geeft e-learning organisaties de beste mogelijkheid om hun personeel te trainen en hun personeelsbestand te waarborgen.”

Tot en met 15 mei 2020 kan elk bedrijf toegang krijgen tot deze gratis cursussen voor voorbereiding op het coronavirus en de beste praktijken om op afstand werken in te zetten voor hun personeel.

Ga voor meer informatie en gratis toegang tot de cursussen naar go.opensesame.com/free-offer.

Over OpenSesame

OpenSesame helpt bij het ontwikkelen van het meest productieve en gerespecteerde personeel van de wereld. Met de meest uitgebreide lijst e-learningcursussen van wereldwijd de beste uitgevers zijn wij er om u bij elke stap van dienst te zijn, van het vinden van cursussen, het ontwerpen ervan naar uw kerncompetenties, het synchroniseren ervan met uw LMS tot het doen toenemen van het gebruik en het verbeteren van uw leer- en ontwikkelingsprogramma’s. U hebt bij OpenSesame niet alleen de flexibiliteit van meerdere koopopties, maar u zult merken dat uw e-learningcursussen gemakkelijk in gebruik en toepasbaar zijn. Ga voor meer informatie naar www.opensesame.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Diane Haines

OpenSesame

+1 (503) 808-1268

diane.haines@opensesame.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr