18:40 uur 10-03-2020

Reply werkt samen met Banca Generali en MIP Politecnico di Milano voor de eerste editie van de Investment Challenge

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Banca Generali en Reply hebben de eerste editie van de Investment Challenge gelanceerd, de online handelswedstrijd voor Europese universitaire studenten, bedacht door Reply en gebaseerd op het BG Saxo Trader Go-platform.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200310005831/nl/

De uitdaging stelt deelnemers in staat hun kennis van belangrijke financiële instrumenten te verdiepen en hun vaardigheden te testen via BG Saxo Trader Go, het geavanceerde online handelsplatform van BG Saxo, met als doel een echte investeringsstrategie te ontwikkelen die een oorspronkelijk virtueel kapitaal van € 1 miljoen beschermt.

De Investment Challenge maakt deel uit van het Challenges-programma van Reply, een reeks online uitdagingen die zijn ontwikkeld om de codeercultuur te bevorderen en digitale innovatie in creativiteit, cybersecurity en – voor het eerst – financiën te stimuleren. De competities gingen van start in 2018 en waren gericht op technologieliefhebbers en het talent van de volgende generatie. Dit betekent een mijlpaal in het online onderwijs- en entertainmentlandschap en betrekt meer dan 40.000 deelnemers over de hele wereld bij de meest actuele digitale en innovatieve trends.

De Investment Challenge wordt in drie fasen uitgevoerd. De registratiefase, die loopt van woensdag 4 maart t/m vrijdag 27 maart, geeft geregistreerde studenten toegang tot de e-learninginhoud van Banca Generali, MIP Politecnico di Milano Graduate School of Business en Reply. Deze content verbetert hun financiële kennis en begrip van de BG Saxo Trader Go-handelsplatform. Tijdens deze trainingssessie wordt virtueel kapitaal geïnvesteerd in een demo-omgeving, met een realtime overzicht van de markttendensen.

Tijdens de online kwalificatiefase, gepland voor maandag 30 maart tot donderdag 9 april, worden de portefeuilles opnieuw gecrediteerd en beginnen alle deelnemers het online tegen elkaar op te nemen. Ze zullen vervolgens in staat zijn om de input van Reply te gebruiken en de beste activabeheerstrategieën toe te passen voor de bescherming van hun startkapitaal.

De 100 handelaren die hun portefeuilles maximaliseren terwijl ze specifieke spelboetes vermijden, zullen toegang krijgen tot de laatste fase die gepland is voor vrijdag 24 april, wanneer drie winnaars zullen worden bepaald.

Registratie voor de uitdaging staat open t/m vrijdag 27 maart op challenges.reply.com.

°°°

Reply

Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply zakelijke modellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

Banca Generali

Banca Generali is een toonaangevende Italiaanse privébank, gespecialiseerd in de financiële planning en vermogensbescherming van klanten, met een netwerk van zeer bekwame particuliere bankiers. De strategie van het bedrijf is gebaseerd op vier belangrijke elementen: gekwalificeerd advies van professionals die gespecialiseerd zijn in het beschermen van het familievermogen en ondersteuning bij het plannen van de toekomst; een geavanceerd productportfolio met oplossingen die zijn toegesneden op persoonlijke behoeften; innovatieve diensten voor vermogensbeheer voor de zorg voor materiële en financiële activa; en innovatieve tools die gebruik maken van technologie om de mate van vertrouwen tussen adviseur en klant te vergroten. De missie van de bank onderstreept het belang van het altijd hebben van een vertrouwde adviseur op lange termijn, aan de zijde van de klant, om zijn/haar levensplan en projecten op te bouwen en te verzorgen. Genoteerd aan de beurs van Milaan sinds november 2006, en 50,1% gecontroleerd door de Assicurazioni Generali Group – synoniem met meer dan 180 jaar internationale soliditeit en veiligheid – beheert het bedrijf meer dan 69,0 miljard euro aan activa voor klanten (cijfers per 31 december 2019). Met een wijdverspreide aanwezigheid in heel Italië beschikt de bank over 45 filialen en 137 kantoren ter beschikking van meer dan 2050 financiële adviseurs, en een geavanceerde digitale contactdienst voor de activiteiten. Daarnaast is er het digitale bankplatform, www.bancagenerali.it, waarmee klanten onafhankelijk toegang hebben tot bankdiensten en -activiteiten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten:
Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Aaron Miani

a.miani@reply.com

Banca Generali
Davide Pastore

davide.pastore@bancagenerali.it
Tel. +39 02.40826407

Check out our twitter: @NewsNovumpr