16:32 uur 05-03-2020

Triton Digital integreert media sales oplossing RTVPLAN van de DBSgroep met haar gerenommeerde adserver

UTRECHT, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Triton Digital®, de wereldwijde marktleider op het gebied van technologie en diensten voor de digitale audio- en podcast-industrie, heeft vandaag aangekondigd dat het de media sales oplossing RTVPLAN van de DBSgroep heeft geïntegreerd met de adserver van Triton om het verkoopproces voor digitale audio verder te optimaliseren en te stroomlijnen.

Met deze integratie kunnen radiozenders en -exploitanten, die de adserver van Triton gebruiken, hun digitale spotverkoop stroomlijnen en tegelijkertijd de ondersteuning bieden die ze nodig hebben om te groeien. De integratie met RTVPLAN stelt exploitanten in staat om alle aspecten van hun operationele reclameverkoop vanaf ieder apparaat feilloos uit te voeren, inclusief het opvolgen van contactpersonen en activiteiten, realtime business intelligence, aanmaken van offertes en aanvragen via een webportal en meer.

“We zijn verheugd om samen te werken met een bedrijf dat echt onze visie deelt om de processen omtrent digitale audioreclame te vereenvoudigen en te optimaliseren,” aldus Guy Heiliegers, Managing Director bij de DBSgroep. “Triton is de wereldwijde specialist in digitale audio, daarom voegt deze integratie echt iets toe aan onze oplossing en biedt het audiobedrijven over de hele wereld de tools die ze nodig hebben om de reclameverkoop te vereenvoudigen en hun digitale audiostrategieën verder te ontwikkelen.”

“Het doet ons genoegen RTVPLAN te integreren met onze adserver om het beheer van alle transacties verder te stroomlijnen,” stelde Benjamin Masse, Managing Director, Market Development and Strategy bij Triton Digital. “Net als Talpa Media Solutions deelt DBSgroep onze toewijding om onze technologie voortdurend door te ontwikkelen om het beheer van campagnes eenvoudiger te maken en we kijken uit naar de toename van efficiëntie die onze klanten zullen ondervinden als gevolg van de voordelen van deze krachtige integratie.”

Over Triton Digital

Triton Digital® is de wereldwijde marktleider in technologie en services voor de digitale audio- en podcast-industrie. Triton is actief in meer dan 40 landen en biedt innovatieve technologie waarmee zenders, podcasters en online muziekdiensten hun doelgroep kunnen bereiken, hun inkomsten kunnen maximaliseren en hun dagelijkse activiteiten kunnen stroomlijnen. Triton ondersteunt de wereldwijde online audio-industrie bovendien met Webcast Metrics®, de toonaangevende online audiomeetservice en Podcast Metrics, een van de eerste IAB-gecertificeerde podcast-meetservices in de industrie. Met ongeëvenaarde integriteit, uitmuntendheid, teamwerk en verantwoording blijft Triton toegewijd aan het verbinden van audio, doelgroepen en adverteerders om de groei van de wereldwijde online industrie voortdurend te stimuleren. Triton Digital is een volledige dochteronderneming van The E.W. Scripps Company (NASDAQ: SSP). Ga voor meer informatie naar www.TritonDigital.com.

Over DBSgroep

De DBSgroep is de Nederlandse marktleider in technologie voor de verkoop van audiomedia. De groep heeft 25 jaar ervaring, maar is ook de Europese innovator en aanjager in Unified Trading. RTVPLAN, dat begon als een eenvoudig planningssysteem, is uitgegroeid tot een ultramodern alles-in-één media sales systeem, gericht op de Europese markt. De vierde generatie van RTVPLAN is gebaseerd op een open API-webservicesarchitectuur met een moderne responsive webportal dat het ideale startpunt is om trading, integratie en automatisering van de reclameverkoop van lineaire en on-demand, analoge en digitale content voor audio, video en andere media samen te brengen. Ga voor meer informatie naar www.rtvplan.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie, uitsluitend pers:

Triton Digital

Kristin Charron

+1 514 448 4037

Kristin.charron@tritondigital.com

DBSgroep

Guy Heiliegers

+31 30 231 4421

Guy.Heiliegers@dbsgroep.nl

Check out our twitter: @NewsNovumpr