23:14 uur 05-03-2020

Andersen Global ondertekent samenwerkingsovereenkomst met Kambourov & Partners en haar fiscale praktijk in Bulgarije

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global is een samenwerking aangegaan met Kambourov & Partners, een fullservice advocatenkantoor in Sofia, Bulgarije, waarmee het debuut van de organisatie in het land wordt gekenmerkt en het zijn expansie in Oost-Europa voortzet.

Kambourov & Partners, opgericht in 1988 als een advocatenkantoor, is uitgegroeid tot 14 partners en in totaal meer dan 30 juridische professionals. De fullservice-firma biedt juridisch advies aan zakelijke en institutionele klanten in een verscheidenheid van branches, waaronder telecommunicatie, energie, banken en financiën, onroerend goed en bouw, belasting en douane- en kapitaalmarkten.

“Ons kantoor heeft zich geleidelijk ontwikkeld tot een complete juridische winkel, en we beschouwen onze langdurige reputatie als een veelzijdig advocatenkantoor als een onderscheidend kenmerk van onze geschiedenis”, aldus Office Managing Partner Yavor Kambourov. “Omdat we ons richten op de toekomst van ons bedrijf, is ons doel om naast onze juridische praktijk een belastingpraktijk uit te bouwen. Samenwerken met Andersen Global op het gebied van belastingen, douane en accijnzen is de logische volgende stap, omdat onze waarden en visie nauw op elkaar zijn afgestemd en we zijn er sterk van overtuigd dat de organisatie ons zal helpen ons platform uit te breiden en ons de concurrentiepositie van een wereldwijde firma bieden.”

“Kambourov & Partners past het beste bij onze strategie voor ons algehele uitbreidingsplan in de regio”, aldus Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen CEO. “Verschillende van bij ons aangesloten en samenwerkende firma’s hebben al met Yavor en zijn team samengewerkt en de resultaten zijn positief. Omdat we ons wereldwijde platform blijven uitbreiden, is het van cruciaal belang dat we samenwerken met gelijkgestemde personen die onze passie voor rentmeesterschap, onafhankelijkheid en transparantie delen en de beste service bieden aan klanten.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 168 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr