00:28 uur 04-03-2020

Andersen Global breidt aanwezigheid in het Midden-Oosten uit met een in Dubai gevestigde firma

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigde een extra aanwezigheid in Dubai aan via een samenwerkingsovereenkomst met Chartered House, een fullservice belastingkantoor, waardoor zijn expansiestrategie in het Midden-Oosten nog verder wordt uitgebreid.

Chartered House werd in 2018 opgericht door Office Managing Partner Anurag Chaturvedi en heeft bijna 20 belastingdeskundigen. De organisatie is gespecialiseerd in een breed scala aan directe belastingen, indirecte belastingen, internationale belastingstructurering, advies- en nalevingsdiensten , alsmede bedrijfsvorming en -oprichting ter ondersteuning van wereldwijde bedrijven om te kunnen groeien in de Verenigde Arabische Emiraten.

“De cultuur van onze firma is gericht op rentmeesterschap en het aanpassen van onze aanpak om aan de verwachtingen van klanten te voldoen,” zei Anurag. “Onze samenwerking met Andersen Global helpt ons om ons dienstenaanbod uit te breiden zodat we nog beter kunnen voldoen aan de steeds complexere en internationale behoeften van onze klanten.”

“Chartered House brengt Andersen Global extra diepgang als gevolg van hun zakelijke capaciteiten en ervaring”, zei Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen CEO. “De VAE is een extreem en steeds belangrijkere markt in de regio, en Anurag en zijn team leveren op een naadloze manier de allerbeste oplossingen aan hun klanten.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5000 professionals en is aanwezig op meer dan 167 locaties via aangesloten en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr