21:45 uur 25-02-2020

Andersen Global doet haar intrede in Sierra Leone, en gaat door met uitbreidingsinspanningen in Afrika

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global versterkt haar aanwezigheid in West-Afrika door een samenwerkingsovereenkomst met het in Freetown, Sierra Leone, gevestigde advocatenkantoor Fornah-Sesay, Cummings, Showers & Co. (hierna FCS Legal genoemd), waarmee zij haar wereldwijde platform op het continent verbreedt.

FCS Legal voorziet klanten al 15 jaar van advies onder leiding van de Managing Partner van het kantoor James Fornah-Sesay en meer dan 10 juridisch professionals. De firma biedt juridische diensten aan bedrijven en personen op de gebieden bankieren en financiën, bouw en techniek, ondernemingen en commercieel, energie, milieu, farmaceutisch, olie en gas, vastgoed, belastingen en telecommunicatie.

“Wij zijn er trots op dat we prioriteit geven aan de behoeften van onze klanten en daarnaast uitmuntende relaties onderhouden met de belangrijkste spelers in de publieke, private en juridische sectoren in Sierra Leone,” aldus James. “Onze samenwerking met Andersen Global maakt het voor ons mogelijk om ons mondiaal bereik te vergroten en onze klanten beter van dienst te zijn door hen op een naadloze manier de middelen te verschaffen van een mondiale firma.”

Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en CEO van Andersen vervolgde, “FCS Legal is één van de snelstgroeiende en grootste firma’s in de markt. Het was meteen duidelijk dat zij de passie bezitten om hun cliënten van de beste diensten te voorzien, terwijl zij hun inzet voor rentmeesterschap en transparantie prioriteit geven.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5000 professionals en is aanwezig op meer dan 167 locaties via aangesloten en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr