03:27 uur 19-02-2020

Het is klinisch bewezen dat de slaaparmband van Philip Stein de slaap en algehele wellness verbeterd. Een geneesmiddelvrije benadering van slaap-wellness

Het objectieve, dubbelblinde onderzoek met een tijdspanne van vier weken toonde statistisch significant bewijs dat de slaaparmband de slaapkwaliteit verbetert.

–(BUSINESS WIRE)– WIE: Jacksonville University, Brooks Rehabilitation College of Healthcare Sciences

WAT: Het is klinisch bewezen dat de slaaparmband van Philip Stein een gezonder en natuurlijk alternatief biedt voor vrij verkrijgbare en op recept verkrijgbare slaapmiddelen met behulp van subtiele natuurlijke elektromagnetische frequenties. De slaaparmband van Philip Stein is geïntegreerd met unieke Natural Frequency Technology®, die elektromagnetische frequenties resoneert om de slaapkwaliteit te verbeteren.

WAAR: Het onderzoek is vóór publicatie gepubliceerd in het internationale medische tijdschrift Sleep Science Journal. Klanten kunnen hier het volledige onderzoek lezen en meer informatie over de slaaparmband vinden op SleepBracelet.com.

WANNEER: Februari 2020

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Isabella Amoroso

Account Executive

GreenRoom

Isabella.a@grnrm.com
(305) 347-1787 ext. 312

Check out our twitter: @NewsNovumpr