00:33 uur 19-02-2020

Andersen Global krijgt toegang tot Marokko, breidt aanwezigheid in Noord-Afrika uit

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Na de continue expansie in zuidelijk, oostelijk en westelijk Afrika, versterkt Andersen Global nu haar aanwezigheid in noordelijk Afrika via een samenwerkingsovereenkomst met het in Marokko gevestigde adviesbureau M.A. Global Consulting (MAGC).

MAGC is in 2005 opgericht door Mehdi El Attar, de managing partner van het bureau, en is gegroeid door uitbreiding naar drie partners en bijna 30 professionals. De firma biedt fiscale en juridische diensten waaronder boekhouding, supervisie van financiële administratie, juridisch advies, belastingadvies, managementconsultancy en assistentie bij en organisatie van het informatiesysteem.

“Gedurende de afgelopen 14 jaar zijn we erg trots geweest op ons rentmeesterschap en het leveren van de beste diensten aan onze klanten,” aldus Mehdi. “De mogelijkheid om met Andersen Global samen te werken is een eer die het voor ons mogelijk maakt ons aanbod op een hoger plan te brengen, onze bronnen te verbreden en het bereik verder in de wereld te vergroten.”

“Omdat wij ons platform in deze regio voortdurend uitbreiden door te gaan samenwerken met gelijkgestemde personen, zijn wij nog beter toegerust om wereldwijd een naadloze dienstverlening aan te bieden die de beste in zijn soort is”, aldus Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen CEO. “Mehdi en zijn team zetten de standaard. Deze samenwerking vormt nog een belangrijke schakel in de uitbreiding van onze organisatie in Afrika en richt zich op een belangrijke markt die ons positioneert voor voortdurende groeikansen.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5000 professionals en is aanwezig op meer dan 167 locaties via aangesloten en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr