00:59 uur 12-02-2020

Andersen Global versterkt vertegenwoordiging in West-Afrika; maakt samenwerking in de Republiek Guinee bekend

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global markeert haar debuut in de Republiek Guinee met de bekendmaking van de voortzetting van haar Afrikaanse expansie via een samenwerkingsovereenkomst met Nimba Conseil, een in Conakry gevestigd fiscaal en juridisch bedrijf.

Nimba Conseil is opgericht in 2005 en omvat de Managing Partners van het bedrijf, Guy Piam en Aminata Bah, en meer dan 10 fiscale en juridische professionals. De firma levert juridische en fiscale bijstand aan multinationale en plaatselijke bedrijven, waaronder zaken rond administratieve en financiële outsourcing, juridische en fiscale due diligence, belastingcontrole en belastingbeoordeling. Daarnaast bieden zij diensten aan een brede reeks branches, waaronder mijnbouw, vastgoed, technologie en milieu.

“Het succes van ons kantoor is een weerspiegeling van ons vermogen om onze klanten te voorzien van de allerbeste oplossingen door onze fiscale en juridische expertise te combineren met grondige kennis van de lokale en mondiale markt,” aldus Guy. “De samenwerking met Andersen Global stelt ons in staat de behoeften en ambities van onze klanten te prioriteren door hen de middelen te bieden van een mondiaal bedrijf zodat zij in staat zijn op te schalen, ongeacht grenzen.”

Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen CEO voegde hieraan toe, “Nimba Conseil is een uitmuntend advocatenkantoor in Guinee en voegt een belangrijke markt toe aan onze expansiestrategie in West-Afrika. Guy en zijn team laten hun passie voor rentmeesterschap zien en zijn er trots op dat zij transparantie en onafhankelijkheid behouden bij het afhandelen van zaken voor klanten.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5000 professionals en is aanwezig op meer dan 167 locaties via aangesloten en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr