14:00 uur 11-02-2020

EHL Group onthult haar nieuwe campus in Singapore

LAUSANNE, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Na de EduTrust-certificering van de Singaporese autoriteiten afgelopen juni te hebben ontvangen, heeft Ecole hôtelière de Lausanne nu de locatie van haar toekomstige campus zekergesteld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200211005049/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Met de duidelijke intentie om de internationale kansen van haar studenten uit te breiden, is EHL gemachtigd om haar Bachelor in International Hospitality Management in Singapore te leveren1. Tegenwoordig heeft ‘s werelds beste hospitality managementschool2 de locatie van haar eerste internationale campus zekergesteld. Het prachtige gebouw gelegen aan 3 Lady Hill Road in het Orchard Road-gebied krijgt zijn eerste cohort in de herfst van 2021. Ondertussen is de Group van plan om al in juli 2020 korte cursussen op locatie te geven.

Ooit een kostschool voor de kinderen van Britse soldaten, is het voormalige Kinloss House volledig gerestaureerd in zijn vroegere klassieke schoonheid. Dit gebouw van 2.400 vierkante meter op 1,9 hectare grond was vroeger het opleidingscentrum voor leidinggevenden van een groot wereldwijd bedrijf. Het pand herbergt klaslokalen, vergaderzalen, een grote multifunctionele hal en tal van break-out ruimtes. Deze locatie is geselecteerd op basis van verschillende factoren, zoals potentieel voor het studentenleven, kwaliteit en esthetiek, flexibiliteit om moderne leerformaten te huisvesten, de rustige omgeving om het leren te vergemakkelijken, de nabijheid van enkele van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden en de mogelijkheid om een EHL-ervaring te bieden met een echt lokale smaak.

“We kijken er erg naar uit om onze band met de lokale gemeenschap uit te breiden en deel te nemen aan deze bloeiende omgeving. Het is met enthousiasme en overtuiging dat we aan dit nieuwe avontuur beginnen. Onze toewijding aan de lokale economie begint aan 3 Lady Hill Road en strekt zich uit over het hele land, omdat we hopen onze bestaande banden met de Singaporese gastvrijheidssector te versterken,” aldus Michel Rochat, CEO van EHL Group.

EHL Campus (Singapore) zal dezelfde internationaal erkende graad ‘Bachelor of Science in International Hospitality Management’ leveren als EHL Campus Lausanne, door kennis en ervaring uit de eerste hand toe te voegen aan het curriculum. Deze nieuwe campus heeft als doel de kansen voor toekomstige hospitalitymanagers uit te breiden om te gedijen in een internationaal landschap.

Kandidaten kunnen zich aanmelden om hun voorbereidend jaar op de EHL Campus Lausanne in september 2020 te starten en vervolgens in het najaar van 2021 als eerste cohort op EHL Campus (Singapore) aan hun bachelorcursus te beginnen.

Ga voor meer informatie naar onze pagina voor EHL Campus (Singapore).

1 EHL Campus (Singapore) is geregistreerd als een particuliere onderwijsinstelling in Singapore onder de Private Education Act, Enhanced Registration Framework (ERF), registratienr. 201731189N, en heeft EduTrust Certification Scheme (certificatienummer EDU-2-2124 ontvangen, geldig vanaf 14 juni 2019 tot 13 juni 2023) ontvangen.

2 Volgens de QS World University Rankings in Hospitality & Leisure Management 2019

Over EHL Group

EHL Group omvat een portfolio van gespecialiseerde bedrijfseenheden die wereldwijd onderwijs en innovatie op het gebied van hospitality management bieden. De Group, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Lausanne, Zwitserland, omvat:

EHL Ecole hôtelière de Lausanne is een ambassadeur voor traditionele Zwitserse gastvrijheid en vervult al sinds 1893 een pioniersrol op het gebied van horecaopleidingen met meer dan 25.000 alumni wereldwijd en meer dan 120 nationaliteiten. EHL is ‘s werelds eerste hospitality management school die undergraduate- en graduate-programma’s biedt op haar campussen in Lausanne, Singapore en Chur-Passugg, evenals online leeroplossingen. De hogeschool staat op nummer 1 van de QS World University Rankings op onderwerp en CEOWorld Magazine, en het gastronomische restaurant is ‘s werelds enige onderwijsinstelling met een Michelin-ster.

EHL Swiss School of Tourism and Hospitality is al 50 jaar een van de toonaangevende colleges voor hospitality management voor hotelspecialisten. Het College biedt Zwitserse erkende federale diploma’s van beroepsonderwijs en -training en van hoger onderwijs in zijn 19e-eeuwse spa-hotel in Chur-Passugg, Graubünden, aan Zwitserse en internationale studenten uit 20 landen.

EHL Advisory Services is het grootste Zwitserse adviesbureau op het gebied van gastvrijheid dat gespecialiseerd is in de implementatie van serviceculturen, bedrijfsadvies en de ontwikkeling en kwaliteitsborging van leercentra. EHL Advisory Services heeft kantoren in Lausanne, Beijing, Shanghai en New Delhi en heeft in de afgelopen 40 jaar mandaten in meer dan 60 landen geleverd.

www.ehl.edu

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

EHL Group

Sherif Mamdouh | External Communications Manager

communication@ehl.ch | +41 21 785 10 53

Check out our twitter: @NewsNovumpr