14:25 uur 04-02-2020

REPLY: Europese Centrale Bank verkent mogelijkheden van machine learning met een coderingsmarathon georganiseerd door Reply

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– De Europese Centrale Bank (ECB) organiseert samen met Reply, marktleider wat betreft innovatie op het vlak van digitale technologie, de “Supervisory Data Hackathon”, een coderingsmarathon die de nadruk legt op de toepassing van Machine Learning en Artificial Intelligence.

Van 27 tot 29 februari 2020 gaan bij de ECB in Frankfurt meer dn 80 deelnemers van de ECB, Reply en andere bedrijven de mogelijkheden na om sneller en meer diepgaand inzicht te verwervern in de grote hoeveelheid toezichtgegevens die door de ECB bij financiële instellingen worden verzameld aan de hand van financiële rapportering over risico-analyse. De coderingsmarathon biedt een beschermde ruimte om op een gezamenlijke creatieve manier en sneller nieuwe ideeën en prototypes voor oplossingen te ontwikkelen op grond van Artificial Intelligence.

Voorafgaand aan dit evenement dienen deelnemers projecten in op het vlak van gegevenskwaliteit, onderlinge koppelingen inzake toezichtrapportge en risico-indicatoren. De meest interessante voorstellen zullen tijdens het evenement gedurende 48 uur grondig bestudeerd worden door multidisciplinaire teams, samengesteld uit leden van de ECB, Reply en andere bedrijven.

Reply heeft zijn capaciteiten op het vlak van Artificial Intelligence en Machine Learning reeds bewezen met tal van projecten binnen diverse sectoren. Het bedrijf combineert technologische expertise met grondige kennis van de sector van de financiële dienstverlening en de regelgeving op dat vlak.

Coderingsmarathons die gebruikmaken van de meest recente technologieën zijn een substantieel onderdeel van de tools die Reply hanteert om innovatie te stimuleren door middel van opleiding en interne kennisoverdracht met klanten en partners.

Reply

Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven dat bedrijfsmodellen bepaalt en ontwikkeld die zijn gebaseerd op big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat consulting, systeemintegratie en digitale diensten aan organisaties die actief zijn in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
+39 011 7711594

Irene Caia

i.caia@reply.com
+39 02 535761

Check out our twitter: @NewsNovumpr