17:50 uur 03-02-2020

FINEOS haalt Tier 1 Amerikaans verzekeraar binnen als nieuwe klant

Dankzij het FINEOS Platform voor geïntegreerd beheer van arbeidsongeschiktheid en afwezigheid (Integrated Disability and Absence Management (IDAM)) dat beter tegemoetkomt aan de behoeften van werkgevers,

ATLANTA, Ga.–(BUSINESS WIRE)– kondigt FINEOS Corporation (ASX:FCL), de toonaangevende leverancier van kernplatforms voor levens-, ongevallen-en ziektekostenverzekeringen vandaag met genoegen aan dat het een nieuwe licentieovereenkomst heeft afgesloten met een Tier 1 Amerikaans verzekeraar voor cloudondersteuning via het FINEOS Platform voor de afdeling Employee Benefits.

De overeenkomst werd initieel afgesloten voor een termijn van 5 jaar en alle inkomsten gekoppeld aan de overeenkomst voor het boekjaar 2020 werden opgenomen in de huidige prognoses, zoals eerder aan de markt aangekondigd op 16 december.

De CEO van FINEOS,Michael Kelly zei: “We zijn verheugd dat deze vooraanstaande internationale verzekeraar voor ons FINEOS Platform kiest ter ondersteuning van zijn Employee Benefits. De sector van de Employee Benefits ondergaat een enorme verandering ter ondersteuning van de moderne en flexibele voordelen die werkgevers wensen voor hun werknemers vandaag de dag. Het FINEOS Platform is speciaal ontworpen om de sector van de groepsverzekeringen en facultatieve verzekeringen te ondersteunen, waarbij het beheer van afwezigheid volledig integraal deel uitmaakt van onze algemene kernoplossing. Dankzij onze unieke positie kunnen wij verzekeraars binnen deze sector helpen om een fantastische digitale klantervaring en algemene operationele efficiëntie te bieden. Het gebruik van het FINEOS Platform als ondersteuning van zijn behoeften op het vlak van IDAM, zal onze nieuwe klant een sterke positie bieden om zowel werkgevers als werknemers ten dienste te zijn en om ervoor te zorgen dat hij gelijke tred houdt met toekomstige technologische vooruitgang en veranderingen op het vlak van regelgeving.”

Deze nieuwe klant zorgt voor een nog sterkere marktpositie van FINEOS in de VS. 7 van de 10 grootste levens- en ziektekostenverzekeraars kozen reeds voor FINEOS.

Dit bericht werd toegelaten voor verspreiding via de ASX door de CEO van de vennootschap.

Over FINEOS Corporation

FINEOS is een marktleider inzake kernsystemen voor levens-, ongevallen-, en ziektekostenverzekeraars wereldwijd bij 7 van de 10 groepsverzekeraars voor levens- en ziektekostenverzekeringen in de VS en 6 van de grootste levens- en ziektekostenverzekeraars in Australië. FINEOS heeft kantoren en medewerkers overal ter wereld en blijft snel groeien dankzij zijn samenwerking met innovatieve vooruitstrevende verzekeraars in Noord-Amerika, Europa en Azië/Stille Oceaan.

Het FINEOS Platform biedt klanten een volledig end-to-end kernbeheer voor verzekeringen en omvat de FINEOS AdminSuite kern productpakket en de add-on producten, FINEOS Engage voor de ondersteuning van digital engagement en FINEOS Insight voor analyse en rapportering.

Voor meer informatie verwijzen we naar www.FINEOS.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Victoria Jamison

Marketing Manager

FINEOS Corporation

+35316399767

Victoria.Jamison@FINEOS.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr