00:02 uur 22-01-2020

Andersen Global breidt vertegenwoordiging in het Midden-Oosten uit; eerste vestiging in Palestina

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global heeft bekendgemaakt dat het een overeenkomst heeft gesloten met het in Ramallah gevestigde advocatenkantoor Sharp & Beyond voor juridisch en investeringsadviesdiensten (S&B). De overeenkomst geeft het debuut van de firma in Palestina aan, waarmee het haar mondiale platform in het Midden-Oosten uitbreidt.

Sharp & Beyond, is opgericht in 2017 en is een all-round advocatenkantoor met vier partners en acht juridische en investeringsprofessionals onder hun medewerkers. Suhaib Al-Sharif, kantoorleidinggevend partner, en het S&B-team bieden juridische diensten voor zowel plaatselijke als internationale organisaties. Zij zijn gespecialiseerd in een reeks sectoren, waaronder ondernemingen, arbeid, investeringen, vastgoed, contracten, handel, arbitrage, bouw, financieel, telecommunicatie, intellectuele eigendom, sociale zekerheid en belastingrecht.

“Ons team bestaat uit ervaren advocaten die onze klanten op consistente wijze van de allerbeste services voorzien”, aldus Suhaib. “Werken met professionals die onze denkwijze delen is onze topprioriteit. Onze samenwerking met Andersen Global maakt het ons mogelijk ons aanbod te verbreden en onze klanten te voorzien van vooraanstaand wereldwijd talent dat niet geografisch beperkt is.”

“Na onze bijeenkomst met Rana, Suhaib en het team, is het duidelijk dat zij diepgaande kennis van de markt bezitten en commitment aan rentmeesterschap, onafhankelijkheid en transparantie laten zien,” aldus Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en Andersen CEO. “Samenwerken met Sharp & Beyond zorgt ervoor dat wij voorop blijven lopen en komt onze organisatie ten goede, nu en op de lange termijn als wij voortbouwen op onze groeistrategie in het Midden-Oosten en positioneert ons voor de toekomst.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5000 professionals en een aanwezigheid in meer dan 167 locaties via aangesloten bedrijven en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr