19:10 uur 18-12-2019

REPLY: Logistics Reply genoemd in FL100+ Top Software and Technology Providers 2019 van Food Logistics

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Food Logistics, de enige publicatie die exclusief is gewijd aan de verplaatsing van producten in de wereldwijde voedselleveringsketen, heeft Logistics Reply genoemd in de lijst van FL100+ Top Software and Technology Providers 2019.

De jaarlijkse FL100+ Top Software and Technology Providers fungeert als een bronnengids van software- en technologieproviders wier producten en diensten cruciaal zijn voor bedrijven in de wereldwijde toeleveringsketen voor voedsel en dranken.

Met meer dan 20 jaar ervaring in oplossingen voor de uitvoering van digitale toeleveringsketens, heeft Logistics Reply samengewerkt met enkele van de grootste en meest complexe leveringsketens in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, waaronder voedselproducenten zoals Barilla, Martini en Bakkavor en bekende supermarkten waaronder Marks & Spencer, Conad North West, Selex en Coop.

De nieuwste logistieke software-evolutie van Logistics Reply, LEA Reply™, biedt een onbetwist innovatieve reeks modules die uniek zijn ontworpen om de uitdagingen van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie aan te gaan. De suite omvat LEA Supplier Portal, LEA Visibility, LEA Last Mile Delivery en een WMS-module die een breed spectrum van e-commerce-functionaliteiten omvat (InStore Pick&Pack, Dark Store-beheer, bereiding van vers voedsel en Click&Collect).

Voor de uitvoering van de activiteiten van Grocery eCommerce bood Logistics Reply een Dark Store Picking-oplossing aan Coop (gelanceerd in 8 maanden) en een In-Store Picking-oplossing aan Selex. Logistics Reply creëerde eveneens een leveranciersportal voor M&S Food (gelanceerd in 5 maanden) – een gebruiksvriendelijke scan-/verzendoplossing die wordt gebruikt door meer dan 60% van de Fresh/Chilled-leveranciersbasis van M&S. Hiermee kunnen ze producten scannen op het moment van verzending en vervolgens M&S-conforme SSCC-labels/voertuigladingsbrieven aanmaken en elektronische geavanceerde verzendmeldingen sturen.

“Of u nu sensoren gebruikt om kritieke temperaturen voor bederfelijke goederen te controleren of een WMS om voorraadstromen in uw magazijn te beheren, software en technologie spelen een cruciale rol in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie,” merkt John R. Yuva, redacteur bij Food Logistics en haar zusterpublicatie, Supply & Demand Chain Executive, op. “De transparantie en veiligheid van de digitale wereldwijde voedselleveringsketen zouden niet bestaan zonder innovaties in software en technologie. De ontvangers van onze FL100+ helpen de naleving van de leveringsketen en wijzigingen in de regelgeving te bevorderen waarvan iedereen profiteert, van de boer tot de voedselverwerker tot de consument.”

Logistics Reply

Logistics Reply biedt geavanceerde softwareoplossingen die bedrijven helpen een efficiënte en meer verbonden digitale toeleveringsketen te realiseren waarbij verschillende systemen, partners, mensen en machines naadloos samenwerken en het gebruik van technologieën van de volgende generatie, zoals AI, robotica, wearables en IoT, omarmen. Logistics Reply begeleidt haar klanten in dit transformatieproces en zorgt voor snelle time-to-value en kwaliteitsresultaten op lange termijn dankzij meer dan 20 jaar ervaring en diepgaande kennis van technologieën en leveringsketenprocessen. Logistics Reply is een Reply-bedrijf. www.reply.com

LEA Reply™

LEA Reply™ (Logistics Execution Architecture) is de nieuwste evolutie van logistieke software: een digitaal platform voor efficiënte, wendbare en verbonden leveringsketens. Een reeks zakelijke microservices voor voorraadbeheer, opslag, distributie, levering, verkooppuntactiviteiten en volledige zichtbaarheid.

Food Logistics

Food Logistics wordt gepubliceerd door AC Business Media, een business-to-business mediabedrijf dat gerichte inhoud en uitgebreide, geïntegreerde reclame- en promotiemogelijkheden biedt voor enkele van ‘s werelds meest erkende B2B-merken. Zijn gevarieerde portfolio bedient de bouw-, logistiek- en supply chain-sector en andere industrieën met gedrukte, digitale en aangepaste producten, evenementen en sociale media. www.foodlogistics.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Irene Caia

i.caia@reply.com
Tel. +39 02 535761

Check out our twitter: @NewsNovumpr