01:32 uur 18-12-2019

Andersen Global debuteert in Niger en breidt verder uit in Afrika

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met de vooraanstaande belastingfirma FCA in Miamey. Hiermee betreedt de organisatie voor het eerst de markt in Niger en bouwt het haar betrokkenheid in Afrika verder op.

De firma werd oorspronkelijk opgericht als Boisson and Cesar in 1958 en veranderde de naam in 1983 in Fiduciaire France Afrique (FFA). Inmiddels werken managing partner Nouhou Tari en meer dan 40 professionals voor het bedrijf. De firma biedt multidisciplinaire services aan entiteiten in Niger alsook in de rest van Afrika en heeft gewerkt voor bedrijven, banken en financiële instellingen, projecten en ontwikkelingsprogramma’s die gefinancierd worden door een of meer donors of geldschieters en internationale organisaties.

“Vandaag de dag is technische expertise alleen niet langer genoeg om te voldoen aan specifieke behoeften van cliënten. Daarom zetten wij ons in om cliënten de allerbeste oplossingen te bieden en bieden wij transparantie gedurende het hele proces,” zegt Nouhou. “We hebben al een professionele relatie met huidige partners binnen de samenwerkende firma’s van Andersen Global in West-Afrika. Ik kijk er dan ook naar uit om samen te werken met gelijkgestemde individuen. De samenwerking met Andersen Global versterkt onze waarden en maakt het ons mogelijk om onze cliënten de middelen en service te bieden van een wereldwijde firma.”

“Wij willen alleen maar samenwerken met de allerbesten en Nouhou en zijn team delen onze waarden van leiderschap en precisie”, zegt Mark Vorsatz, Global Chairman van Andersen Global en CEO van Andersen. “De firma is het grootste en beste bedrijf in Niger en Nouhou is vermoedelijk een van de meest erkende professionals in het land en tevens een van de drie vertegenwoordigers uit de private sector in het nationale comité voor de beslechting van fiscale geschillen. We kijken ernaar uit om nauw met FCA samen te werken in Niger.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5000 professionals en is aanwezig op meer dan 167 locaties via aangesloten en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr