23:44 uur 12-12-2019

Andersen Global versterkt aanwezigheid in Nigeria met The New Practice

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het in Lagos gevestigde advocatenkantoor The New Practice (TNP). Zo vergroot de mondiale organisatie zijn voetafdruk in Afrika en versterkt hij zijn aanwezigheid in Nigeria.

TNP werd opgericht in 2007 en het kantoor omvat kantoorleider en -partner Baba Alokolaro en meer dan 20 juridische professionals. De firma biedt een breed scala aan commercieel georiënteerde juridische diensten binnen een aantal disciplines, waaronder kapitaalmarkten, commerciële geschillenbeslechting, ondernemingsfinanciering, infrastructuur, constructie, onroerend goed, energie en natuurlijke hulpbronnen, corporate, commercieel, fusies en overnames, privaat vermogen, FinTech, technologie, e-commerce en zakelijk advies.

“Wij worden gedreven door de vaste overtuiging in een betere aanpak en het verkennen van nieuwe manieren om onze cliënten resultaten en oplossingen te bieden. Daarom kijken we uit naar onze samenwerking met Andersen Global,” zei Baba. “Dit is een mogelijkheid om ons dienstenaanbod te versterken en ons wereldwijde platform uit te breiden op een naadloze manier die overeenkomt met de waarden van onze firma.”

Mark Vorsatz, bestuursvoorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen, voegde toe: “Dit is wederom een strategische groep die relevant is voor onze strategie in Afrika en ons platform in Nigeria vervolledigt. Baba en zijn team tonen onze organisatiewaarden van rentmeesterschap en transparantie, evenals een toewijding aan het bieden van eersteklas diensten aan hun cliënten. Het team van TNP heeft een nauwe werkrelatie met ons Andersen Tax-team in Nigeria, wat essentieel is voor onze aanhoudende groei in Afrika.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5000 professionals en is aanwezig op meer dan 166 locaties via aangesloten en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr