23:12 uur 03-12-2019

Andersen Global breidt aanwezigheid in Mozambique uit

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global is er trots op om aan te kunnen kondigen dat hun aanwezigheid in Mozambique zal worden uitgebreid omdat het bedrijf waarmee zij samenwerken, Isálcio Mahanjane Advogado & Associados, een nieuw kantoor opent in de stad Beira. Isálcio Mahanjane Advogado & Associados, dat ook een vestiging heeft in Maputo, werd in augustus 2018 een samenwerkend bedrijf.

Het bedrijf, dat wordt geleid door Managing Partner Isálcio Mahanjane, is gespecialiseerd in de levering van diensten op alle juridische gebieden aan bedrijven en individuele personen. Deze diensten bestaan uit vennootschaps- en handelsrecht, bank- en financieel recht, arbeidsrecht, vastgoedbeheer, olie- en gas- en mijnrecht, en administratieve geschillen.

“De toevoeging van een vestiging in Beira versterkt onze reputatie als vooraanstaand bedrijf dat cliënten voorziet van de best mogelijke dienstverlening en het is voor ons de volgende stap nu wij blijven uitbreiden over geheel Mozambique”, aldus Isálcio. “Het is ons uiteindelijke doel om in elke belangrijke provincie in het land een vestiging te hebben”.

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5000 professionals en een aanwezigheid in meer dan 165 vestigingen via aangesloten bedrijven en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr