12:23 uur 12-11-2019

Knopp Biosciences presenteert zich op de 31st jaarlijkse Gezondheids Conferentie van Piper Jaffray

Bedrijf geeft update over de status van de lopende fase 2 klinische studie bij eosinofiel astma

PITTSBURGH– (BUSINESS WIRE) – Knopp Biosciences LLC, een particulier bedrijf voor het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen dat is gericht op het leveren van doorbraakbehandelingen voor immunologische en neurologische aandoeningen waaraan grote onvervulde behoeften zijn. Dit bedrijf heeft vandaag aangekondigd dat het management aanwezig zal zijn op de Piper Jaffray 31st jaarlijkse gezondheidsconferentie die zal worden gehouden in New York, NY op 3-5 december.
Michael Bozik, M.D., President en CEO van Knopp Biosciences, presenteert zich, dit is gepland op dinsdag 3 december om 8.10 uur plaatselijke tijd.

Knopp Biosciences to Present at Piper Jaffray 31st Annual Healthcare Conference

Company to provide update on status of ongoing Phase 2 clinical trial in eosinophilic asthma

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– Knopp Biosciences LLC, a privately held drug discovery and development company focused on delivering breakthrough treatments for immunological and neurological diseases of high unmet need, today announced that management will present at the Piper Jaffray 31st Annual Healthcare Conference to be held in New York, NY on December 3-5.

Michael Bozik, M.D., President and CEO of Knopp Biosciences, is scheduled to present on Tuesday, December 3rd at 8:10 a.m. Eastern Time.

ABOUT KNOPP BIOSCIENCES LLC

Knopp Biosciences is a privately held drug discovery and development company focused on delivering breakthrough treatments for immunological and neurological diseases of high unmet need. In addition to developing oral dexpramipexole for eosinophil-associated diseases, Knopp’s preclinical Kv7 platform is directed to small molecule treatments for KCNQ2 epileptic encephalopathy, non-opioid treatments for pain, and other CNS hyperexcitability disorders. Please visit www.knoppbio.com.

Contacts

Media inquiries:
Westwicke PR
Media:
Kate Coyle
Kate.Coyle@icrinc.com
203-682-8210

Surabhi Verma

Surabhi.Verma@icrinc.com
646-677-1825

Check out our twitter: @NewsNovumpr