19:53 uur 11-11-2019

Sabio Group tekent strategische partnerschapsovereenkomst met Nederlandse mobiele en telecommunicatieprovider

  • Toonaangevende specialist in CX-oplossingen gaat voorzien in operationele ondersteuning voor contactcenteractiviteiten in heel Nederland
  • Sabio gaat contactcenterprestaties beheren en optimaliseren voor ongeveer 50 klanten, inclusief de eigen contactcenteractiviteiten van het Nederlandse telecombedrijf

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Sabio Group is een strategische samenwerkingsovereenkomst aangegaan met een leverancier van telecommunicatie en IT in Nederland. Volgens de overeenkomst zal het telecombedrijf de leider op het gebied van klantervaringoplossingen Sabio Group inschakelen voor operationele ondersteuningsdiensten en expertise voor Avaya-contactcenteractiviteiten in heel Nederland.

In de samenwerkingsovereenkomst wordt de ondersteuning van de telecommunicatiespecialist overgebracht naar Sabio voor ongeveer 50 klanten met op Avaya gebaseerde oplossingen voor contactcenters, inclusief de eigen klantcontactcenteractiviteiten van het telecombedrijf. Deze klanten zullen profiteren van de erkende 24/7 wereldwijde ondersteuningsmogelijkheden van Sabio, ondersteund door een uitgebreid professioneel servicesportfolio dat organisaties helpt de prestaties van hun klantervaringssystemen te optimaliseren. Als onderdeel van de overeenkomst zal een aantal medewerkers ook overstappen naar de Nederlandse vestiging van Sabio.

De samenwerkingsovereenkomst biedt de contactcenterklanten van het telecombedrijf toegang tot de bekroonde ondersteuning en dienstverlening van Sabio. Sabio zal bovendien nauw samenwerken met haar nieuwe partner om de voortdurende transformatie van de klantcontactactiviteiten te ondersteunen.

“Deze aankondiging maakt deel uit van de voortdurende strategie van Sabio Group om ons bedrijf te ontwikkelen door zowel organische als niet-organische groei. We zijn er trots op samen te werken met onze nieuwe strategische partner en verantwoordelijkheid te nemen voor de operationele ondersteuning voor hun op Avaya gebaseerde contactcenteractiviteiten in heel Nederland,” voegde Andy Roberts, CEO van Sabio Group, eraan toe. “Deze overeenkomst ondersteunt ook het doorlopende initiatief van Sabio Group om haar geografische dekking uit te breiden en volgt onze recente acquisities van Callware en DatapointEurope in Spanje, flexAnswer Solutions in Singapore, Rapport en Bright UK in het VK.”

“Sabio is een van onze langst gevestigde en meest succesvolle partners en de huidige houder van onze prestigieuze International Partner of the Year award,” aldus Steve Joyner, hoofd EMEA Channels bij Avaya. “Met haar sterke staat van dienst in het ontwerpen, leveren en beheren van belangrijke end-to-end klantervarings- en digitale transformatie-oplossingen, weten we dat Sabio een slimme strategische keuze is voor haar nieuwe Nederlandse partner.”

Over Sabio Group:

Sabio Group levert oplossingen en diensten die digitale en menselijke interacties naadloos combineren om uitstekende klantervaringen te ondersteunen. Via haar eigen technologie en die van technologieleiders van wereldklasse zoals Avaya, Nuance en Verint, helpt Sabio organisaties hun klanttraject te optimaliseren door betere beslissingen te nemen via hun meerdere contactkanalen. De groep werkt met grote merken wereldwijd, waaronder de AA, Aegon, AXA Assistance, Bankia, BGL, BNP Paribas, Caixabank, DHL, Essent, HomeServe, Liverpool Victoria, Office Depot, Saga, Sainsbury’s Argos, SSE, Telefónica, Think Money en Transcom Wereldwijd.

www.sabiogroup.com

www.twitter.com/sabiosense

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sabio PR Team
Cheryl Billson

+44 (0)7791 720460

cheryl.billson@commacomms.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr