07:46 uur 06-11-2019

Andersen Global is voor het eerst actief in Servië

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global heeft nu een vertegenwoordiging in Servië via een samenwerkingsovereenkomst met het in Belgrado gevestigde Joksović, Stojanović & Partners (JSP). Het team van 12 partners biedt juridisch advies aan overheidsinstanties en een groot aantal internationale institutionele klanten. De praktijkgebieden omvatten ondernemings- en handelsrecht, fiscaal, luchtvaart, kapitaalmarkten, mededinging, geschillenbeslechting, werkgelegenheid, energie, informatietechnologie, intellectuele eigendom, verzekeringen, fusies en overnames, vastgoed en openbare aankoop.

“We zijn trots op de voortdurende vindingrijkheid, betrouwbaarheid en professioneel inzicht die we klanten leveren en willen klanten onze expertise blijven bieden, niet alleen lokaal maar ook internationaal,” aldus Dragan Psodorov, Office Managing Director van JSP. “Onze waarden en doelen sluiten aan bij die van de internationale organisatie van Andersen Global en we kijken er erg naar uit om samen te werken met een team professionals dat dezelfde toekomstvisie deelt.”

“Servië is een belangrijke toevoeging binnen de regio en binnen de Europese praktijk als geheel,” aldus Mark Vorsatz, Global Chairman en CEO van Andersen. “JSP heeft een breed platform dat complementair is aan andere bedrijven waarmee wordt samengewerkt, wat de synergetische benadering versterkt die cruciaal is voor ons succes. Bovendien hebben zij internationaal al connecties met bekende firma’s. Hun gevestigde relaties voegen dimensie en extra middelen toe aan onze servicelijnstrategie. JSP bedient ook klanten in Montenegro, wat ons bereik in de regio nog meer uitbreidt.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, telt nu wereldwijd meer dan 4500 professionals en is actief op meer dan 160 locaties via aangesloten en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr