05:01 uur 10-10-2019

Andersen Global doet zijn intrede in Namibië en gaat door met uitbreiden van vertegenwoordiging in Afrika

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt met trots een samenwerkingsovereenkomst aan met Dr Weder, Kauta & Hoveka Inc., één van de grootste advocatenkantoren in Namibië. De vertegenwoordiging van Andersen Global in het zuiden van Afrika is dit jaar aanzienlijk gegroeid, met uitbreidingen in Zuid-Afrika, Zambia, Botswana, Zimbabwe, Rwanda, Mauritius en nu Namibië – het 17e land in Afrika waar de wereldwijde organisatie nu een vertegenwoordiging heeft.

Dr Weder, Kauta & Hoveka Inc is diep geworteld in Namibië door de rechtspraktijk die zij er al meer dan 70 jaar voeren. Zij hebben 100 juridische professionals en 19 partners over geheel Namibië, met kantoren in Windhoek, Ongwediva, Swakopmund en Grootfontein.

“In de kern van ons bedrijf zijn wij relatie-gedreven en zorgvuldig wat betreft de manier waarop wij ons gedragen,” aldus André Swanepoel, Dr Weder, Kauta & Hoveka Inc. Office Managing Director. “Wij zijn transparent en zetten ons ervoor in om onze klanten de allerbeste service te bieden en vinden het fijn om samen te werken met de firma’s in de internationale organisatie van Andersen Global omdat onze waarden sterk overeenkomen.”

Dr Weder, Kauta & Hoveka Inc. biedt juridische diensten aan individuele personen, gezinnen en zakelijke klanten op het gebied van procesvoering, arbeidsrecht, handelsrecht, vennootschapsrecht, belastingrecht en overdrachtsrecht.

“Namibië bevindt zich in een unieke positie van groei en economische opbouw en is dus een erg belangrijke markt voor onze Afrikaanse strategie en omdat we doorgaan met wereldwijd uitbreiden,” aldus Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en CEO van Andersen. “André en zijn team delen onze waarden van consistentie en rentmeesterschap en we kijken er naar uit nauw met hen samen te werken in Namibië.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, telt nu wereldwijd meer dan 4.500 professionals en is actief op meer dan 151 locaties via aangesloten en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr