07:53 uur 09-10-2019

OmniGen-AF® voedingsspecialiteit van Phibro Animal Health Corporation bekroond met de Gouden Innovatieprijs 2019

Phibro zuiveltechnisch specialist, Marie-Laure Ocaña Mainsant, neemt de prijs in ontvangst bij SPACE.

RENNES, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– OmniGen is erkend op het wereldtoneel en heeft in 2019 een prestigieuze Gouden Innovatieprijs ontvangen voor zijn impact op de voeding van melkkoeien. Deze prijs komt nadat Phibro Animal Health Corporation zijn gepatenteerde OmniGen-AF® voedingsspecialiteit (nu door Phibro op de markt gebracht onder de merknaam OmniGen) in Europa heeft geïntroduceerd om zuivelproducenten te helpen hun veestapel te beschermen tegen de negatieve gezondheids- en economische effecten die gepaard gaan met hittebelast melkvee. Marie-Laure Ocaña Mainsant, technisch zuivelspecialist, Phibro Animal Health Corporation, heeft de prijs namens Phibro in ontvangst genomen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20191008006018/nl/

Marie-Laure Ocaña Mainsant, Dairy Technical Specialist, Phibro Animal Health, accepts the 2019 Golden Innovation Award for OmniGen-AF® nutritional product at the SPACE international exhibition for animal production. Rennes, France. (Photo: Business Wire)

Marie-Laure Ocaña Mainsant, Dairy Technical Specialist, Phibro Animal Health, accepts the 2019 Golden Innovation Award for OmniGen-AF® nutritional product at the SPACE international exhibition for animal production. Rennes, France. (Photo: Business Wire)

Professionals uit de veeteeltsector van over de hele wereld kwamen bijeen in Rennes, Frankrijk, om de innovaties in de sector en de nieuwe technologieën te vieren op de internationale SPACE-beurs voor dierlijke productie. Elk jaar organiseren Groupe France Agricole en L’Eleveur Laitier, de eerste persgroep die gespecialiseerd is in de landbouw en de zuivelsector, samen met SPACE een Innovation Awards-uitreiking in zes categorieën: gezondheid, voeding, uitrusting, machines, melkmateriaal en diensten. Een panel van deskundigen heeft de inzendingen beoordeeld op basis van de technische en economische gevolgen van elke innovatie voor de productiviteit van de landbouwers.

“Het was een eer om deze prijs namens Phibro in ontvangst te nemen op dit wereldwijde forum van veevernieuwers”, zegt Marie-Laure Ocaña Mainsant, zuiveltechnisch specialist, Phibro Animal Health. “In Europa en over de hele wereld merken zuivelproducenten dat het voeren van OmniGen aan hun melkveestapel de gezondheid en productiviteit verbetert, en dat verbeteringen in de gezondheid de mogelijke vertragingen in de voortplanting aantoonbaar verminderen. Producenten maken gebruik van OmniGen om zowel het comfort als de productiviteit van de koe te verbeteren”.

De winnaars van de Gouden Innovatieprijs 2019, waaronder OmniGen voedingsspecialiteiten, werden belicht in het septembernummer van L’Eleveur Laitier. Zij werden ook voorgesteld in een recente uitgave van La France Agricole.

Over Phibro Animal Health Corporation

Phibro Animal Health Corporation is een gediversifieerde wereldwijde ontwikkelaar, producent en verkoper van een breed scala aan diergezondheids- en mineraalvoedingsproducten voor de veestapel, die dierenartsen en boeren helpt om gezond en betaalbaar voedsel te produceren met minder gebruik van natuurlijke grondstoffen. Voor meer informatie, ga naar pahc.com.

OG350919GLB ©2019 Phibro Animal Health Corporation. Phibro, Phibro logo ontwerp, Gezonde dieren. Gezonde voeding. Healthy World, OmniGen-AF en OmniGen zijn handelsmerken die eigendom zijn van of in licentie gegeven zijn aan Phibro Animal Health Corporation of haar dochterondernemingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Arnout Dekker

Mobiel: +31 (6) 8325-0023

Arnout.Dekker@pahc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr