21:51 uur 03-10-2019

Andersen Tax & Legal voegt locatie toe in Polen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global heeft vandaag bekend gemaakt dat Andersen Tax & Legal in Polen uit gaat breiden met een nieuw kantoor in Torun voor het bedienen van klanten in Noord- en Midden-Polen. Torun is een van de vier locaties in Polen waar Andersen Global gevestigd is via aangesloten firma’s en samenwerkende bedrijven.

Andersen Tax & Legal in Polen is in januari 2019 als bedrijf onderdeel geworden van Andersen Global. Het team in Polen is gespecialiseerd in fiscale, juridische, transfer pricing en consultancy diensten, inclusief btw-consultancy, due diligence, douane-consultancy, fusies en overnames, arbeidsrecht, administratieve wetgeving en taxatiediensten.

“Dit is een geweldige toevoeging voor onze doorlopende groei en de groei van onze professionals. Het nieuwe kantoor stelt ons niet alleen in staat om onze diensten binnen Polen uit te breiden, maar het biedt ook meer mogelijkheden voor het bereiken en bedienen van klanten buiten het land”, zei Marcin Matyka, Managing Partner voor Andersen Tax & Legal in Polen. “In strategisch opzicht bieden Torun en zijn stedelijke omgeving de perfecte combinatie van eigenschappen voor zakelijke ontwikkeling: locatie, hoogwaardige arbeidsmarkt, solide technische infrastructuur en een enorme werklust die zeer gewenst is.”

Aleksandra Kalinowska, Partner bij Andersen Tax & Legal in Polen voegde toe: “Torun is een interessante markt en wij krijgen nu al terug dat deze markt klaar is voor wat ons team kan bieden: de beste, naadloze dienstverlening. Ons team in Polen is in staat om ons bereik verder te vergroten in de regio met deze toevoeging, en wij kijken uit naar de gevolgen hiervan in de komende jaren.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, telt nu wereldwijd meer dan 4.500 professionals en is actief op meer dan 149 locaties via aangesloten en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr