21:00 uur 02-10-2019

Storm Reply maakt AWS Industrial Software Competency Premier Consulting Partner-prestatie bekend

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Storm Reply, gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van innovatieve cloudgebaseerde oplossingen en diensten, heeft vandaag aangekondigd dat het de status van Amazon Web Services (AWS) Industrial Software Competency heeft bereikt. Deze aanduiding erkent dat Storm Reply technische bekwaamheid en bewezen klantensucces heeft getoond met de ondersteuning van oplossingen die gericht zijn op een of meer van de primaire stappen in discrete productie- of procesindustrieën in Product Design, Production Design of Production/Operations – Smart Factory.

Deze zeer gespecialiseerde APN Consulting Partners ondersteunen APN Technology Partners in de AWS Industrial Software Competency door deze oplossingen in te zetten, te beheren en erop voort te bouwen voor industriële klanten.

De AWS Industrial Software Competency voor Consulting APN Partners is van toepassing op oplossingen die de kernprocessen voor waardegeneratie in discrete/procesproductie, elektriciteits-, gas- en watervoorziening en bouw ondersteunen.

Het AWS Competency Program helpt klanten bij de identificatie en keuze van ‘s werelds beste APN-partners die technische bekwaamheid en bewezen klantensucces hebben getoond in gespecialiseerde oplossingsgebieden, industrieën en werklasten.

Om de AWS Competency-aanduiding te bereiken, ondergaan APN-partners een rigoureuze technische validatie met betrekking tot branchespecifieke technologie. Deze validatie geeft klanten volledig vertrouwen bij het kiezen van APN Partner-oplossingen uit de tienduizenden in het AWS Partner Network.

“Storm Reply is er trots op een van de eerste APN-partners te zijn die de AWS Industrial Software Competency-status heeft behaald,” aldus Filippo Rizzante, CTO bij Reply. “Ons team is toegewijd om industriële klanten te helpen bij het bouwen van end-to-end geavanceerde oplossingen die realtime productiebewaking, procesanalyse en door kunstmatige intelligentie aangedreven optimalisatie-algoritmen bieden, met optimaal gebruik van de flexibiliteit van AWS.”

AWS maakt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen mogelijk, voor startups tot wereldwijde ondernemingen. Om de naadloze integratie en inzet van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS Partner Competency Program opgezet om klanten te helpen Consulting en Technology APN Partners met diepgaande ervaring en expertise in de branche te identificeren.

Storm Reply voorziet in diepgaande kennis van bedrijfsprocessen op het gebied van industriële en productietechnologieën. Hiermee ondersteunt het zijn klanten gedurende het hele traject naar Industry 4.0-evolutie door het ontwerpen en implementeren van data-inname vanuit het industriële gebied, het bestaande Manufacturing Execution System (MES) en data-opslag in Big Data-platforms om data-analyse en machine learning uit te voeren.

Als Premier Consulting APN Partner biedt Storm Reply oplossingen die gebruik maken van IoT, Edge Computing, Big Data en Serverless-paradigma’s op AWS Cloud om te zorgen voor flexibiliteit en schaalbaarheid. Deze oplossingen worden volledig aangedreven door AWS Services zoals AWS IoT Core, AWS IoT Greengrass, AWS Lambda.

Over Storm Reply

Storm Reply is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van innovatieve cloudgebaseerde oplossingen en diensten. Door middel van geconsolideerde expertise in het creëren en beheren van Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-, Software-as-a-Service (SaaS)- en Platform-as-a-Service (PaaS)-cloudoplossingen, ondersteunt Storm Reply belangrijke bedrijven in Europa en over de hele wereld bij de implementatie van cloudgebaseerde systemen en applicaties. Storm Reply is AWS Premier Consulting Partner. www.reply.com/storm-reply

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +39 011 7711594

Irene Caia

i.caia@reply.com
Tel. +39 02 535761

Check out our twitter: @NewsNovumpr