05:51 uur 18-09-2019

Investeringen in identiteitsbeheer groeien jaarlijks met 45 procent, een onderstreping van het toenemende belang ervan voor organisaties wereldwijd

DENVER–(BUSINESS WIRE)– Optiv Security heeft, in samenwerking met Momentum Cyber, bevindingen bekendgemaakt uit haar 2019 Security Technology Spend Insights Report, de toonaangevende barometer voor het evalueren van trends in technologie-inkoop. Het rapport bevat ook de vijf beste technologietrends en technologiegebieden van Optiv om in de gaten te houden, op basis van overeenkomsten met 7.000 Optiv-klanten in sectoren rond de wereld.

Het 2019 Security Technology Spend Insights Report onderzoekt de stijging van de uitgaven voor verschillende beveiligingsdisciplines van 2017 tot 2018:

 • Identiteitsbeheer

  • Uitgaven aan identiteitsbeheer (IM) als categorie groeiden met meer dan 45 procent
  • Twee subsets van IM ondervonden ook een aanzienlijke individuele groei: geprivilegieerd toegangsbeheer (PAM) groeide met 25% en identiteits- en toegangsbeheer (IAM) groeide met meer dan 55%
 • Kwetsbaarheidsbeheer en e-mailbeveiliging

  • Uitgaven aan elke categorie groeiden met meer dan 30%
 • Gegevensbescherming en cloudbeveiliging

  • Uitgaven aan elke categorie groeiden met meer dan 25%

“Hoewel de sterke groei van de uitgaven aan identiteitsbeheer niet verrassend is, spreekt de omvang van de groei voor een tweede opeenvolgende jaar boekdelen over het groeiende belang van IT-prioriteiten,” aldus Todd Weber, CTO, Americas van Optiv. “Dergelijke groeicijfers kunnen worden toegeschreven aan een groot aantal nieuwe en gespecialiseerde bedrijven die de markt betreden.”

Ga voor meer inzicht in de bredere belangrijke trends hier naar het 2019 Security Technology Spend Insights Report.

Methodologie

De bevindingen in dit 2019 Security Technology Spend Insights Report zijn gebaseerd op de analyse van Optiv-klantgegevens en vergelijken technologie-inkooptrends op jaarbasis, rekening houdend met de huidige marktactiviteit. Deze analyse wordt aangevuld met de eigen gegevens en inzichten van Momentum Cyber om een uniek perspectief te bieden op trends in de branche en biedt een voordelig perspectief om de ‘inzichten van vakgenoten’ te verstrekken die elke CISO zoekt.

Volg Optiv

Twitter: www.twitter.com/optiv
LinkedIn: www.linkedin.com/company/optiv-inc
Facebook: www.facebook.com/optivinc
YouTube: www.youtube.com/c/OptivInc
Blog: www.optiv.com/explore-optiv-insights/blog

Optiv Security

Optiv is een wereldwijde integrator van cyberbeveiligingsoplossingen – een ‘one-stop’ vertrouwde partner met een unieke focus op cybersecurity. Onze end-to-end cyberbeveiligingsmogelijkheden omvatten risicobeheer en -transformatie, digitale cybertransformatie, dreigingsbeheer, cyberactiviteiten, identiteits- en gegevensbeheer, en integratie en innovatie. Hiermee worden organisaties geholpen sterkere, eenvoudigere en kostenefficiëntere cyberbeveiligingsprogramma’s te realiseren die de zakelijke vereisten en resultaten ondersteunen. Bij Optiv moderniseren we cybersecurity om klanten in staat te stellen hun verbruiksmodellen te innoveren, infrastructuur en technologie te integreren om de waarde te maximaliseren, meetbare resultaten te behalen en complete oplossingen en bedrijfsuitlijning te realiseren. Voor meer informatie over Optiv kunt u terecht op www.optiv.com.

Momentum Cyber

Momentum Cyber is de toonaangevende cybergerichte investeringsbank die strategisch advies op maat biedt aan bedrijven binnen het cybersecurity-ecosysteem. Het bedrijf volgt actief strategische activiteiten, waaronder transacties op het gebied van fusie en acquisitie (M&A) en financiering op weekbasis en gebruikt de gegevens om strategische sectorrapporten te publiceren die worden gelezen door meer dan 10.000 abonnees.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Octopus Group voor Optiv

Optiv@octopusgrp.com
Jason Cook

(816) 701-3374

jason.cook@optiv.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr