21:02 uur 06-09-2019

De International Swimming League kondigt ticketverkoopdatum aan voor USA Dual Meets 2019

  • Tickets voor wedstrijden in de VS beschikbaar op vrijdag 6 september
  • Wedstrijden in de VS beginnen om 14.00 uur lokale tijd
  • Kleine datumwijzigingen zorgen ervoor dat alle wedstrijden in de VS in het weekend vallen

MILAAN–(BUSINESS WIRE)– De International Swimming League is verheugd aan te kondigen dat de kaartverkoop voor de wedstrijden van 2019 in de VS beschikbaar is vanaf vrijdag 6 september.

De innovatieve opzet van de ISL – met live entertainment – maximaliseert de theaterwaarde van wedstrijdzwemmen. De competitie begint zijn inaugurele seizoen op 5 en 6 oktober 2019 in het Indiana University Natatorium in IUPUI, in Indianapolis, Indiana. Daaropvolgende dubbele evenementen vinden elk weekend plaats tot en met 24 november en worden afgesloten met het laatste kampioenschap in Mandalay Bay Arena in Las Vegas op 20 en 21 december.

Het bijwonen of bekijken van de ISL-wedstrijden zal een vermakelijke en boeiende manier zijn om te genieten van een nieuwe en dynamische opzet voor het zwemmen, terwijl enkele van ‘s werelds grootste zwemmers in actie te zien zijn. Dit zijn onder meer: Adam Peaty uit Groot-Brittannië, Katie Ledecky uit de VS, Caleb Dressel uit de VS, Federica Pellegrini uit Italië en Cate Campbell uit Australië.

Het seizoen 2019 zal zeven wedstrijden omvatten en live worden uitgezonden vanaf de volgende Amerikaanse locaties: Indianapolis (IN), Lewisville (TX), College Park (MD) en een grote finale in Mandalay Bay Las Vegas (NV).

Vanwege de nieuwe uitzendregelingen zijn de datums voor de Amerikaanse wedstrijden enigszins gewijzigd en vallen ze nu in het weekend, waardoor er gemakkelijker van ze genoten kan worden met familie en vrienden.

Elke USA Dual-competitie vindt plaats om 14.00 uur lokale tijd. De grote finale in Mandalay Bay vindt plaats om 13.00 uur lokale tijd.

De nieuwe wedstrijddatums zijn nu:

5-6 oktober 2019 – IU Natatorium, Indianapolis, VS

12-13 oktober 2019 – Aquatic Swimming Complex, Napoli, Italië

19-20 oktober 2019 – het LISD Westside Aquatic Center, Lewisville, Texas, VS

26-27 oktober 2019 – Duna Area, Boedapest, Hongarije

16-17 november 2019 – Natatorium in het Eppley Recreation Center, Maryland, VS

23-24 november 2019 – London Aquatic Centre, Groot-Brittannië

20-21 december 2019 – Mandalay Bay Resort and Casino, Las Vegas, VS

Er zijn vier in Amerika gevestigde franchiseteams in de International Swimming LeagueISL.

Deze omvatten de Cali Condors onder GM Jason Lezak; de New York Breakers onder GM Tina Andrew; de Los Angeles Current onder GM Lenny Krayzelburg die zegt: “Ik kan niet wachten om de wereld te laten zien wat mijn team, de LA Current, te bieden heeft“; en de DC Trident onder GM Kaitlin Sandeno die verklaart: “We hebben kunnen zien dat mensen genieten van het kijken naar zwemmen. We willen ons platform kunnen gebruiken om onze zwemmers en de sport te helpen promoten“.

Kijk voor meer informatie over de ISL of om tickets te krijgen op hun officiële website en sociale mediaplatforms vanaf 6 september.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ISL

Katy Kachurovska

media@isl.global

Check out our twitter: @NewsNovumpr