00:25 uur 04-09-2019

Andersen Tax heet nu Andersen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Op basis van het erfgoed en de waarden van de naam Andersen zal Andersen Tax, een van de grootste onafhankelijke belastingadviseurs van het land verder gaan onder de naam “Andersen”.

De naam Andersen dekt een compleet aanbod van diensten die beschikbaar zijn voor Amerikaanse en internationale klanten. Andersen Tax is in 2002 opgericht als belastingadviseur voor private klanten. Vandaag de dag bedient het bedrijf enkele van de grootste bedrijven ter wereld met niet alleen belastingdiensten maar ook waardering, overdrachtstaxatie en, internationaal, een volledig pakket van geïntegreerde belasting- en juridische diensten.

Precies vijf jaar geleden nam het bedrijf de naam Andersen Tax aan, waarmee het beste de eigen cultuur en waarden wordt weergegeven. Op dat moment werd de naam gekozen om de onafhankelijkheid van het bedrijf te onderstrepen, en om duidelijk te maken dat audit geen deel uitmaakte (of ooit zou gaan uitmaken) van het wereldwijde aanbod.

“Toen we in 2014 de naam Andersen Tax gingen voeren, vonden veel mensen dat een gedurfde stap, maar wij wisten dat die naam het beste onze cultuur van de klant voorop, rentmeesterschap, transparantie en de beste oplossingen definieerde”, zei Andersen CEO en Andersen Global Chairman, Mark Vorsatz. “Onze overstap naar het merk ‘Andersen’ is indicatief voor wat we de afgelopen vijf jaar hebben bereikt – en we beginnen net. ‘Andersen’ geeft het beste onze geschiedenis, waarden en visie voor de toekomst weer, en beschrijft nog beter waar onze organisatie voor staat en onze kracht om klanten overal ter wereld naadloos te kunnen helpen.”

Het bedrijf is enorm gegroeid sinds het in 2014 de naam “Andersen Tax” is gaan voeren. Destijds bediende het bedrijf klanten in 26 locaties via de ledenfirma’s van Andersen Global, de internationale samenwerking van ledenfirma’s die het opgericht had. Momenteel bedienen we meer dan 57 landen en meer dan 148 locaties wereldwijd via de ledenfirma’s en samenwerkingspartners van Andersen Global.

Naast belastingdiensten bieden de leden- en samenwerkingsfirma’s van Andersen Global ook juridische diensten in 49 landen wereldwijd, waarbij klanten de beste oplossingen in de markt aangeboden krijgen voor hun fiscale en juridische behoeften, en dat op een onafhankelijke en naadloze wijze overal ter wereld.

“Ledenfirma’s over de hele wereld stappen de komende jaren ook over op de naam ‘Andersen’, met als ultieme doel een enkele wereldwijde merknaam – een bedrijf waar klanten over de hele wereld de beste, meest uitgebreide belastingdiensten aangeboden krijgen door kundig personeel met de hoogste standaarden. We delen allen dezelfde waarden en visie en het is gepast dat dit ook in onze naam tot uiting komt”, voegde Mark toe.

Andersen is oprichter van Andersen Global, een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 4.500 professionals, meer dan 600 wereldwijde partners en is actief op meer dan 148 locaties via aangesloten bedrijven en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr