01:22 uur 01-08-2019

HVR en WhereScape gaan samenwerken om de ontwikkeling van datawarehousing, beheer en levering van real time data aan bedrijven te versnellen

HVR’s real time datareplicatiesoftware en WhereScape’s automatiseringssoftware combineren de allerbeste mogelijkheden voor het optimaliseren van de levering van data en datawarehousinginfrastructuur

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– HVR, de vooraanstaande onafhankelijke leverancier van real time cloud-datareplicatie-technologie, en WhereScape, vooraanstaand leverancier van data-infrastructuur-automatiseringssoftware, hebben vandaag hun samenwerking aangekondigd. Samen bieden WhereScape en HVR automatisering en snelle data-integratie voor datainfrastructuurprestaties die de levering van real time data aan bedrijven versnellen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190731006103/nl/

By pairing HVR’s real-time data replication with WhereScape data infrastructure automation, data warehousing teams can accelerate and optimize data delivery to their organizations. (Graphic: Business Wire)

By pairing HVR’s real-time data replication with WhereScape data infrastructure automation, data warehousing teams can accelerate and optimize data delivery to their organizations. (Graphic: Business Wire)

“In de wereld van vandaag hebben bedrijven de behoefte aan snelle toegang tot inzichtelijke data om bedrijfsbeslissingen te informeren en daarvoor spelen automatisering en toegang tot real time data een sleutelrol,” aldus Neil Barton, CTO bij WhereScape. “Door onze samenwerking met HVR kunnen wij onze klanten een gemakkelijkere manier bieden om levering van real time data in de datainfrastructuur van een organisatie snel in te zetten. Het koppelen van de automatisering van WhereScape met de datareplicatiesoftware van HVR kan klanten de mogelijkheid bieden nieuwe analyticaoplossingen te leveren aan de gebruikers van hun bedrijf in een fractie van de tijd die het in het verleden kostte bij het gebruik van verouderde, traditionele methoden van het leveren van datawarehousingprojecten.”

HVR’s datareplicatietechnologie optimaliseert het verkrijgen van data van brondatabestanden op locatie en in de cloud naar doeldataplatforms, terwijl WhereScape het ontwerp, de ontwikkeling, inzet, documentatie en exploitatie van de datawarehousinginfrastructuur zelf automatiseert. Samen bieden HVR en WhereScape klanten bewezen, uitmuntende mogelijkheden, ondersteund door gebruik in honderden organisaties wereldwijd. WhereScape’s automatisering en HVR’s datareplicatiesoftware bieden teams de mogelijkheden de behoefte aan modernisering van datawarehousing aan te pakken. Gegeven de voortdurende focus en investering van het bedrijf kunnen klanten ervan verzekerd zijn dat de oplossingen die zij vandaag aannemen, zich in de toekomst zullen blijven ontwikkelen.

Opzetten en inzetten van de gecombineerde oplossing van WhereScape/HVR is snel, gemakkelijk en kosteneffectief en geeft klanten het vermogen om behendige Business Intelligence (BI) oplossingen snel te gebruiken en te onderhouden. Teams zijn in staat om snel de impact van WhereScape en HVR binnen hun datawarehousingrocessen te zien – en zo de tijd te verminderen die het kost om nieuwe data-infrastructuurprojecten te leveren en in real time data aan eindgebruikers te leveren.

“In een HVR-onderzoek uitgevoerd op de PASS Data Architecture Virtual Group, identificeerden respondenten datawarehouses als hun belangrijkste focus voor data-integratieprojecten,” aldus Mark Van de Wiel, CTO bij HVR. “Samen vereenvoudigen WhereScape en HVR de acceptatie van datawarehousingoplossingen, waardoor de levering van geïnformeerde bedrijfsbeslissingen op de nieuwst mogelijke data wordt versneld.”

Om meer te weten te komen over de voordelen van de oplossing van WhereScape en HVR, registreer hier om deel te nemen aan een webinar op 14 augustus.

Lees om meer te weten te komen over de samenwerking van WhereScape en HVR het resumé van de gehele oplossing hier.

Over HVR

HVR biedt een real time cloud datareplicatieoplossing die moderniseringsprestaties van bedrijven ondersteunt. Het HVR-platform is een betrouwbare, veilige en schaalbare manier om snel en efficiënt grote datavolumes in complexe omgevingen te integreren, wat real time data-updates, -toegang en -analyse mogelijk maakt. Mondiale marktleiders in een scala van branches vertrouwen op HVR voor het aanpakken van hun uitdagingen wat betreft real time data-integratie en om hun bedrijf radicaal te veranderen. HVR is een in San Francisco gevestigde private onderneming met kantoren in Noord-Amerika, Noord-Europa en Azië.

Zoek verbinding met HVR

Lees ons blog: www.hvr-software.com/blog/

Volg ons op Twitter: twitter.com/hvr_software

Over WhereScape

WhereScape helpt IT-organisaties van elke omvang om hun automatisering op een hoger plan te brengen om data-infrastructuur sneller te ontwerpen, te ontwikkelen, in te zetten en te exploiteren. Wereldwijd vertrouwen meer dan 700 klanten op de automatisering van WhereScape om het handmatig coderen en andere repetitieve, tijdsintensieve aspecten van data-infrastructuurprojecten overbodig te maken, om datawarehouses, data vaults, data lakes en data marts te leveren in dagen of weken in plaats van in maanden of jaren. WhereScape heeft kantoren in Portland, Oregon; Reading, VK; Auckland, Nieuw-Zeeland en Singapore. Voor meer informatie kunt u terecht op www.wherescape.com. WhereScape kunt u vinden op Twitter op: twitter.com/wherescape op LinkedIn op: linkedin.com/company/wherescape

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

voor HVR

Kristi Lee-John, 919-270-8054

klee@crossroadsb2b.com

voor WhereScape

Jessica Luhrmann

512-373-8500

wherescape@touchdownpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr