23:22 uur 18-07-2019

DocsCorp kondigt de beste eindejaarresultaten ooit aan voor het boekjaar 2018-2019

Vraag naar oplossingen voor documentproductiviteit en -naleving is gestegen in een jaar waarin wereldwijd strikte nieuwe regels voor gegevensbescherming zijn ingevoerd.

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– DocsCorp, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor ondernemingsproductiviteit, heeft vandaag de resultaten voor het einde van het boekjaar 2018-19 bekendgemaakt, waarmee het bedrijf een vijfde opeenvolgend recordjaar en de beste verkoopresultaten in haar 15-jarige geschiedenis behaalde.

Mede-oprichter en President van DocsCorp, Dean Sappey, stelde dat de sterke vraag naar oplossingen voor documentproductiviteit, en dan met name producten die onbedoelde datalekken helpen verminderen, de verkoop naar meer dan 20% groei op jaarbasis heeft gestuwd.

Volgens Dean: “Deze productiviteits- en nalevingsoplossingen hebben meer dan 100.000 nieuwe gebruikers en meer dan 500 nieuwe klanten toegevoegd. Deze omvatten grote advocaten- en accountantskantoren, banken, overheidsdepartementen en Fortune 500-bedrijven. Gemiddeld hebben we elke dag twee nieuwe klanten toegevoegd aan de meer dan 4000 die momenteel wereldwijd profiteren van onze oplossingen.”

Dean lichtte toe: “Het afgelopen jaar hebben we kunnen zien dat in de EU, Australië, Canada en Californië strikte nieuwe wet- en regelgeving ter bescherming en beveiliging van persoonlijke gegevens is ingevoerd. Bedrijven wenden zich tot software-oplossingen zoals de onze, die kunnen worden ingezet als onderdeel van een breder gegevensbeveiligingsprogramma om hen te helpen hun nalevingsverplichtingen na te komen. We hebben ook een sterke vraag gezien van Amerikaanse bedrijven die hun legacy-applicaties voor documentvergelijking en metadatabeheer willen vervangen door krachtigere, gemakkelijk te gebruiken technologie.”

Investeren in de toekomst

DocsCorp helpt bedrijven risico’s te vermijden bij het delen van informatie door het elimineren van de belangrijkste oorzaak van onbedoelde gegevenslekken: menselijke fouten. Informatielekken zijn meestal niet schadelijk, maar eerder het gevolg van het verzenden van vertrouwelijke informatie naar de verkeerde persoon, het verzenden van de verkeerde bijlage of het niet zien van belangrijke wijzigingen tussen contractversies – wat allemaal ernstige gevolgen kan hebben.

Dean benadrukte dat DocsCorp de komende jaren zwaar zal blijven investeren in haar R&D- en ondersteuningsteams om voort te bouwen op het succes van het bedrijf dat jaarlijks toeneemt en dat hij toeschreef aan de bewezen staat van dienst van het bedrijf als het gaat om het behalen van de doelstellingen voor innovatie en superieure klantenservice.

Over DocsCorp

DocsCorp ontwerpt eenvoudig te gebruiken software en services voor documentprofessionals die gebruik maken van ECM-systemen (Enterprise Content Management). Wij bieden oplossingen voor metadataverwijdering, documentverwerking, PDF-manipulatie en documentvergelijking. DocsCorp is een wereldwijd merk met klanten in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië/Pacific en daarbuiten. Lees meer op docscorp.com of volg ons op LinkedIn, Twitter, Facebook en Blog

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Kerry Carroll

Global Marketing Manager

kerry.carroll@docscorp.com