18:05 uur 15-07-2019

Mouser Electronics heeft nu breed assortiment producten van Xilinx op voorraad

Twee brancheleiders tekenen wereldwijde distributieovereenkomst met voordelen voor technisch ontwerpen

DALLAS & FORT WORTH, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mouser Electronics, Inc. maakt vandaag bekend dat het een wereldwijde distributieovereenkomst heeft getekend met Xilinx, Inc., leider op het gebied van adaptive en intelligent computing, zodat Mouser voortaan een van de meest uitgebreide assortimenten producten van Xilinx in de branche op voorraad heeft, inclusief digitale downloads van ontwikkelingssoftware en IP. Xilinx is de uitvinder van de FPGA, hardware-programmeerbare system-on-chips (SoCs) en het Adaptive Compute Acceleration Platform (ACAP), ontwikkeld om de meest dynamische processortechnologie in de sector te leveren en de aanpasbare, intelligente en verbonden wereld van de toekomst mogelijk te maken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190715005611/nl/

Ga voor meer informatie naar www.mouser.com/xilinx.

“Xilinx is brancheleider en bewezen innovator als het gaat om nieuwe technologie. We zijn verheugd dat we ons productassortiment voor onze klanten uitbreiden door nu een breed scala aan producten en tools van Xilinx op voorraad te houden”, aldus Glenn Smith, President en CEO van Mouser. “We kijken ernaar uit om Xilinx te helpen zijn wereldwijde klantenbestand en inkomsten te laten groeien met onze focus op e-commerce en nieuwe productintroducties voor ontwerptechnici.”

“Met de uitzonderlijke klantenservice van Mouser voor technici, de logistiek van wereldklasse en het omvangrijke klantenbestand, zijn we heel blij dat we hen kunnen toevoegen aan ons wereldwijde distributiekanaal”, aldus Mark Wadlington, Senior Vice President Global Sales bij Xilinx. “We verwachten dat dit het begin is van een lange en succesvolle samenwerking.”

Mouser zal het volledige arsenaal producten van Xilinx op voorraad hebben, waaronder Zynq SoC’s en MPSoC’s, plus ACAPs, FPGA’s, 3D IC’s, RFSoC’s, acceleratorkaarten, evaluatieprintplaten, system-on-modules, FPGA mezzanine-kaarten, ingebouwde ontwikkelingsplatforms en nog veel meer om het ontwerpproces te helpen versnellen.

Ga voor meer informatie over Xilinx en een overzicht van de alle producten van Xilinx die nu verkrijgbaar zijn bij Mouser Electronics naar www.mouser.com/xilinx.

Met zijn brede productassortiment en onovertroffen klantenservice stimuleert Mouser innovatie onder technisch ontwerpers en inkopers, door vooruitstrevende technologieën te leveren. Mouser heeft de grootste keuze ter wereld op voorraad van de nieuwste halfgeleiders en elektronische componenten voor de modernste ontwerpprojecten. De website van Mouser Electronics wordt voortdurend bijgewerkt en biedt geavanceerde zoekmethoden, zodat klanten snel de gewenste producten kunnen vinden. Mouser.com stelt bovendien gegevensbladen, leverancierspecifieke referentieontwerpen, applicatienotities en technische ontwerpinformatie en ontwikkelingstools beschikbaar.

Over Mouser Electronics

Mouser Electronics, onderdeel van Berkshire Hathaway, is een erkende distributeur van halfgeleiders en elektronische componenten. Het bedrijf richt zich op de snelle introductie van nieuwe producten van zijn productiepartners voor elektronicaontwerpers en inkopers. De website van de wereldwijde distributeur, Mouser.com, is beschikbaar in meerdere talen en valuta. De site omvat meer dan 5 miljoen producten van ruim 750 producenten. Mouser heeft wereldwijd 25 supportlocaties om de best mogelijke klantenservice te bieden. Vanuit de uiterst moderne faciliteit in Texas, met een oppervlakte van bijna 70.000 m2, levert het bedrijf aan meer dan 600.000 klanten in ruim 220 landen. Ga voor meer informatie naar www.mouser.com.

Handelsmerken

Mouser en Mouser Electronics zijn geregistreerd handelsmerken van Mouser Electronics, Inc. Alle hier vermelde overige producten, logo’s en bedrijfsnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaren.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Kevin Hess, Mouser Electronics

Senior Vice President Marketing

+1 (817) 804-3833

Kevin.Hess@mouser.com

Neem voor persvragen contact op met:

Kelly DeGarmo, Mouser Electronics

Corporate Communications & Media Relations Manager

+1 (817) 804-7764

Kelly.DeGarmo@mouser.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr