16:57 uur 08-07-2019

Smart Pharma, dochteronderneming van de Aptorum Group, kondigt token Smart Pharma (SMPT) aan voor notering aan IDAX en LATOKEN

VICTORIA, Seychelles–(BUSINESS WIRE)– Smart Pharmaceutical, dochteronderneming van de Aptorum Group Limited (Nasdaq: APM), is verheugd bekend te maken dat het token Smart Pharma (“SMPT-token”) beschikbaar komt voor handel op IDAX (https://www.idax.pro/) en LATOKEN (https://latoken.com/). IDAX en LAtoken zijn twee vooraanstaande internationale handelsplatforms voor cryptovaluta. De handel in het SMPT-token gaat op 10 juli 2019 van start op IDAX en kort daarna op LAtoken.

Het SMPT-token is een token dat voldoet aan de beveiligingsvereisten van ERC-1404 en voldoet aan ERC-20 en ERC233 in de Ethereum-blockchain. SMPT vertegenwoordigt rechten met betrekking tot een deel van de royalty-inkomsten verkregen uit de uiteindelijke commercialisatie van intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot toekomstige kandidaat-geneesmiddelen die worden ontdekt in het kader van ons Smart-ACTTM-platform.

Het Smart-ACTTM-platform is een platform, opgezet door de Smart Pharma Group, voor het ontdekken van nieuwe geneesmiddelen en het vinden van nieuwe toepassingen voor bestaande geneesmiddelen, met de bedoeling een revolutie teweeg te brengen op het gebied van het ontdekken van nieuwe geneesmiddelen, het vinden van nieuwe toepassingen voor bestaande geneesmiddelen en het herpositioneren van geneesmiddelen. Bij de aankomende ontwikkelingen gaat de Smart Pharma Group blockchaintechnologie integreren in de processen voor de ontwikkeling en ontdekking van geneesmiddelen. De introductie van het SMPT-token vormt hierin de eerste stap. We geloven dat blockchaintechnologie de transparantie van gegevens aanzienlijk zal verhogen en zal resulteren in spreiding van het vermogen van deelnemers wereldwijd om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en evolutie van onze aankomende Smart-ACTTM-platformtechnologie.

Smart Pharma Group beseft dat blockchaintechnologie een belangrijke rol zal blijven spelen op het gebied van farmaceutische ontwikkeling. Verder heeft het de potentie om op community’s gebaseerde ecosystemen te bevorderen van gepassioneerde en gelijkgestemde personen die een revolutie willen teweegbrengen binnen de geneesmiddelenontdekkingssector en die integraal betrokken willen zijn bij het proces rond projecten.

Smart Pharma Community wordt beheerd in samenwerking met Aenco Solutions Limited. Neem deel aan de discussies op onze social media-platforms voor meer informatie:

Website: https://www.smtph.com

Telegram: https://t.me/Aenco

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/Aenco

Medium: https://medium.com/@Aencoin

Twitter: https://twitter.com/Aencoin

Facebook: www.facebook.com/Aencoin

Discord: https://discord.gg/NXpFcKQ

YouTube: YouTube.Aencoin.com

Over Aptorum Group Limited

Aptorum Group Limited (Nasdaq: APM) (“Aptorun”) is een farmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en commercialisatie van een breed assortiment van therapeutische en diagnostische technologieën voor de aanpak van onbeantwoorde medische behoeften. Aptorum Group steunt therapeutische en diagnostische projecten op het gebied van neurologie, infectieziekten, gastro-enterologie, oncologie en andere specialismen, alsmede niet-therapeutische gebieden zoals chirurgische robotica en de activiteiten van Talem Medical, de medische kliniek van het bedrijf in Hongkong, waar de nadruk in eerste instantie ligt op de behandeling van chronische ziekten die het gevolg zijn van de moderne zittende levensstijl en de vergrijzende bevolking.

Meer informatie over de Aptorum Group: www.aptorumgroup.com.

Over de Smart Pharma Group

Tot de Smart Pharma Group behoren de Smart Pharmaceutical Limited Partnership, een vennootschap die is geregistreerd in Seychelles, en haar algemene partner SMTPH Limited, een internationale holding die is geregistreerd onder het recht van Seychelles. SMTPH Limited en haar dochterondernemingen zijn indirect volledig eigendom van Aptorum Group Limited.

Disclaimer en uitspraken met betrekking tot de toekomst

De SMPT-tokens worden op dit moment niet te koop aangeboden aan staatsburgers, ingezetenen (fiscaal of anderszins) en houders van een permanente verblijfsvergunning van, en/of bedrijven die hun domicilie hebben in een van de volgende landen/rechtsgebieden: (a) de Verenigde Staten van Amerika, (b) Singapore, (c) Hongkong (uitgezonderd professionele beleggers), (d) de Volksrepubliek China, (e) Samoa, (f) Seychelles, (g) landen die zijn onderworpen aan sancties op grond van de OFAC, en (h) alle andere rechtsgebieden waarin het bezitten, verspreiden of communiceren van de Whitepaper verboden is.

In dit persbericht zijn uitspraken over de Aptorum Group Limited en haar verwachtingen, plannen en vooruitzichten voor de toekomst opgenomen die moeten worden beschouwd als uitspraken met betrekking tot de toekomst (“forward-looking statements”) in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act uit 1995. In deze context worden uitspraken in dit persbericht die geen uitspraken over historische feiten zijn, geacht uitspraken met betrekking tot de toekomst te zijn. In sommige gevallen zijn uitspraken met betrekking tot de toekomst te herkennen aan uitdrukkingen als “mogelijk”, “zouden”, “verwachten”, “plannen”, “voorzien”, “kunnen”, “intentie”, “streven”, “begroten”, “overwegen”, “geloven”, “schatten”, “voorspellen”, “potentieel” of “blijven” of de ontkenning van dergelijk uitdrukkingen, of andere vergelijkbare uitdrukkingen. De Aptorum Group heeft deze uitspraken met betrekking tot de toekomst grotendeels gebaseerd op haar huidige verwachtingen en vooruitzichten met betrekking tot gebeurtenissen en trends waarvan zij verwacht dat deze gevolgen zullen hebben voor het bedrijf, de financiële omstandigheden en het resultaat van de bedrijfsactiviteiten. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst weerspiegelen slechts de situatie zoals deze heerst op de datum van dit persbericht en zijn onderworpen aan een aantal risico’s, onzekerheden en aannamen, waaronder, zonder beperking, risico’s verbonden aan de aangekondigde wijzigingen in het management en de organisatie, het voortgezette dienstverband en de beschikbaarheid van essentiële personeelsleden, het vermogen om het productassortiment uit te breiden door nieuwe producten aan te bieden voor nieuwe consumentensegmenten, de geanticipeerde groeistrategieën van het bedrijf, geanticipeerde trends en uitdagingen binnen de sector, verwachtingen met betrekking tot, en de stabiliteit van, de supply chain, en de risico’s die meer in detail worden beschreven op Formulier 20-F van de Aptorum Group en andere documenten die mogelijk in de toekomst door de Aptorum Group bij de SEC worden ingediend. De Aptorum Group neemt niet de verplichting op zich om uitspraken met betrekking tot de toekomst in dit persbericht bij te werken in geval van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of andere omstandigheden.

Dit document is geen aanbieding tot verkoop of uitnodiging tot een bod tot aankoop van waardepapieren. Evenmin zal verkoop van waardepapieren plaatsvinden in een rechtsgebied waar de aanbieding, uitnodiging of verkoop onwettig is voorafgaande aan de registratie of kwalificatie onder de aandelenwetgeving van het betreffende rechtsgebied.

Beleggers dienen zich te baseren op hun eigen evaluatie van Aptorum en haar waardepapieren, met inbegrip van de verdiensten en risico’s ervan. Niets in dit persbericht is bedoeld of mag worden beschouwd als een belofte en garantie met betrekking tot de toekomstige prestaties van Aptorum Group of de Smart Pharma Group.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor Aptorum Group Limited
Investor Relations en Media

Tel: +852 2117 6611

E-mail: investor.relations@aptorumgroup.com
Website: http://www.aptorumgroup.com

Voor Smart Pharma
Informatieaanvragen

Tel: +852 2117 6611

E-mail: info@smtph.com
Website: http://www.smtph.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr