11:00 uur 03-07-2019

Intrum kiest voor Collections & Recoveries-software van QUALCO om operationele effectiviteit in 24 landen te verbeteren

ATHENE, Griekenland–(BUSINESS WIRE)– Intrum, de toonaangevende kredietbeheermaatschappij in Europa, zet het Collections & Recoveries-platform van QUALCO in 24 landen in om de activiteiten te standaardiseren, kosten te besparen en de operationele effectiviteit te verbeteren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190703005120/nl/

Intrum biedt incasso- en recuperatiediensten aan grote institutionele klanten en MKB-bedrijven en kiest voor QUALCO-technologie om alle belangrijke processen van elk land te stroomlijnen en te optimaliseren. De stap weerspiegelt de opkomende discipline van operationele en technologische uitmuntendheid in het snel evoluerende zakelijke landschap van vandaag de dag.

Het QUALCO Collections & Recoveries-platform is een end-to-end softwareoplossing die zorgt voor verbeterde incasso- en recuperatiepercentages en wordt vertrouwd door meer dan 70 klanten over de hele wereld. Het systeem is compatibel met alle leenproducten in elke fase van delinquentie en ondersteunt zowel interne incasso’s als incasso’s door derde partijen.

Spyros Retzekas, Chief Operating Officer bij QUALCO, verklaart: “Na 15 maanden van hard voorbereidend werk van beide teams zijn we verheugd om aan dit belangrijke project te gaan werken met Intrum. Intrum is een toonaangevende organisatie die streeft naar constante innovatie om haar concurrentievoordeel op de markt te versterken. Door te investeren in de technologie en diensten van QUALCO zijn we er zeker van dat Intrum de operationele efficiëntie zal verhogen en schaalvoordelen binnen de Groep zal realiseren.”

“Na een uitgebreide analysefase zijn we verheugd om nu de volgende stap te zetten bij het creëren van ‘s werelds grootste schuldendienst. De professionaliteit en diepgaande kennis van het Qualco-team zijn de belangrijkste redenen om voor Qualco en de Qualco-technologie te kiezen ter ondersteuning van Intrum op dit boeiende traject,” aldus Harry Vranjes, hoofd Credit Management Services bij Intrum.

Over Intrum

Als toonaangevende kredietbeheermaatschappij in Europa heeft Intrum een brede expertise op het gebied van incassodiensten. Intrum doet zaken in 24 Europese landen en heeft meer dan 9.000 ervaren medewerkers. Intrum werd in 2017 opgericht toen Intrum Justitia en Lindorff samen één bedrijf werden. www.intrum.com

Over QUALCO

QUALCO is een deskundige technologieleverancier die alle aspecten van de levenscyclus van de incasso en recuperatie van schulden bestrijkt. Qualco voldoet al meer dan 15 jaar aan de besluitvormende, analytische en operationele behoeften van vooraanstaande financiële instellingen en crediteuren in Europa en daarbuiten. www.qualco.eu

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor extra informatie contact op met:

QUALCO-persbureau

Pavlina Louki, hoofd Marketing, QUALCO

+302106198903, +306936958319

plouki@qualco.eu

Check out our twitter: @NewsNovumpr